Hovudside

DIY: Residential overvåkingssystemer

by Walther

Beskytte et hjem krever installasjon av en bolig overvåkningssystem. Et slikt system krever ikke profesjonell installasjon, som du kan gjøre det selv etter at du har bestemt deg for hvilken type overvåkingssystemet ditt hjem bør ha. Du kan kjøpe gjør-det-selv (DIY) bolig overvåkingssystemer fra enkelte jernvareforretninger, hjemme-sikkerhet eller elektronikkbutikker, og sikkerhetstjeneste forsyningssentre. Det er ingen ekstra abonnementspriser. Et par husholdning verktøy vil være nødvendig for å gjøre installasjonen.

Bruksanvisning


•  Mount trådløs videokameraer på veggene motsatte entranceways inn i hjemmet, ved hjelp av tre skruer og en stjerneskrutrekker. For eksempel bør et vindu som fører inn i bakgården være dekket av et videokamera. Plasser den trådløse videomottaker ved siden av en TV, og koble til en videokabel fra utgangen på mottakeren til inngangen på TV. Stille inn TVen til inngangen kabelen er koblet til, og slå på den trådløse videomottaker. Justere innstillingene på mottakeren for å bytte mellom trådløse videokameraer du har montert, slik at du kan holde et øye med hva som skjer.

•  Wire vindu sensorer til hvert vindu av hjemmet og dør sensorer til hver dør. Fest sensorplatene til vinduer eller dører med tre skruer, med en stjerneskrutrekker. Sensortransmitteren går på vinduskarmen eller døråpning på samme måte. Wire en veggmontert digital overvåkningskamera til en sender på samme måte for å ta et bilde bør en inntrenger inn i hjemmet og passerer gjennom et sentralt område som for eksempel i stuen. Sett batteriene inn i batteriskuffen for alle senderne, og trykker sine "Sync" knappene. Plasser den trådløse alarm kontrollpanel ved siden av sengen på et nattbord. Plugg strømledningen inn i en stikkontakt, og trykk på "Sync" -knappen for å koble den til vindu og dør sensorer slik at en alarm kan høres hvis et vindu eller en dør åpnes og overvåkingskamera kan fange et bilde til å bli sett på et senere tidspunkt.

•  Skru tripod skrue på toppen av kameraet stativ i bunnen av webkameraet. Stå på stativ, slik at webkameraet er vendt i retning av et portrom i hjemmet - for eksempel en dør som fører til en vedlagt garasje. Gjenta dette med andre webkameraer. Kjør USB-kabler fra webkameraer til et webkamera mottaker og koble mottakeren til en usb-port på den stasjonære eller bærbare. Ta opp et webkamera visningsprogram for å se hva webkameraer ser på.