Hvis jeg Clean tak Mold Med vann vil ikke den returnere?


Mold fjerning presenterer flere utfordringer for hus. Hvis ikke fjernet på riktig måte, kan muggsoppsporer spres, regenerere, forårsake alvorlige helseproblemer og skader husholdning overflater. Taket formen er spesielt plagsom, fordi taket typisk bestå av et tynt, porøst materiale, slik som gips, noe som kan bli permanent skadet som et resultat av formen. Hvis du ønsker å fjerne mugg deg selv, vil du trenger å bruke vann, selv om fuktighet i seg selv kan forverre mold.

Problemer med vann og Mold


Vann kan potensielt gjøre mold verre. Mold trenger fuktighet for å vokse, og ved å øke mengden av fuktighet på en overflate, kan du øke tilstedeværelsen av mugg --- hvis du ikke klarer å nærme driften riktig. Når du arbeider med mugg i taket, bør du aldri mette overflaten, fordi --- i tillegg til forverring mold --- materialet kan svekkes på grunn av sin høye porøsitet. Likevel, må du bruke fuktighet for å bekjempe mugg, fordi det krever desinfeksjon.

Flytende Solutions


Vann alene vil aldri drepe mold. Men hvis man blander vann med et desinfeksjonsmiddel, for eksempel klor, med tilnærmet 3-4 deler vann til en del blekemiddel; hydrogenperoksyd, i en halv vann, halv peroksyd-løsning; eller krystallsoda i et forhold på 10 ss. soda til en liter vann, det kan hjelpe til med sterilisering av mugg. Vann tjener viktig hensikt med å fortynne harde løsninger for å hindre varig misfarging eller skade på taket.

Tørre Approaches


Visse tørre stoffer, slik som natron, kan hjelpe til med sterilisering av støpeformen ved å drepe sporer og absorbere fuktighet, men natron er ikke nyttig for tak, fordi den ikke vil henge ved dem. Pulver løsninger fungerer mer effektivt på tepper. Du kan nøytralisere formen ved anvendelse av varme for å mugne gjenstander, for derved å fjerne fuktighet. Hårføner, varmeovner og avfuktere kan alle tjene denne funksjonen, men de har ikke desinfisere. De kan bare gjengi formen inaktive. Med andre ord, kan spores tilbake når fukt avkastning.

Riktig tilnærming


Til riktig drepe mold på taket ditt, må du bruke en kombinasjon av våte og tørre teknikker. Å starte, tørke ut taket så mye som mulig, ved hjelp av varme for å nøytralisere formen. Deretter gjelder din fortynnet væske løsning fra en sprayflaske for å desinfisere med minimal fuktighet. Etterpå, vent i omtrent 15 minutter for din løsning for å desinfisere taket, og tørk den på nytt.

Forholdsregler


Hvis betydelig mold har invadert din taket, kan det hende du må skifte materialet helt. Du kan administrere små flekker av mugg på egen hånd, men store kolonier krever profesjonell behandling. Kontakt en mold fjerning spesialist om å undersøke og diagnostisere store områder med mugg på taket ditt.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler