Hvordan Stopp Moss Vekst på PVC


Hvordan Stopp Moss Vekst på PVC

Moss er en opportunistisk plante som vokser raskt når forholdene ligger til rette. Når dens luftbårne sporer lande på en passende base, vil de spre seg til de dekker hele området. Mugg er ofte en forløper til Moss siden det har de samme fuktige, mørke forhold. Heldigvis er det ikke vanskelig å eliminere mugg og mose fra PVC struktur. PVC er ikke porøs, noe som betyr at angrepet er bare på overflaten og trenger bare å tørke bort.

Bruksanvisning


•  Se etter kilder til fuktighet. En lekker tappekran, en dukkert i bakken der vann kan stå eller skyggefullt sted hvor det aldri helt tørker ut er alle sannsynlige områder for å finne mose på PVC. Mosen vil raskt komme tilbake hvis fuktigheten forblir. Trimming trær og busker kan tillate i nok sollys til å holde fuktighet og mose unna.

•  Tørk mose av PVC med vanlig klorin og en svamp. La overflaten er fuktet med bleke i 15 minutter. Bleach helt fjerner mosen på hardt underlag som PVC, men ikke gjøre så godt på treverk og annet materiale hvor mosen kan trenge gjennom overflaten.

•  Re-tørke av PVC med blekemiddel i løpet av våren og andre våte ganger når mose er mest sannsynlig å vokse. Hvis du ser mugg på PVC, tørke det bort siden mose er ikke langt bak.

Tips og advarsler


  • Bleach fordamper som det tørker, etterlater en harmløs rester. Unngå dryppende blekemiddel på planter eller gress som det kan skade dem.
  • Moss discolors ofte hvit PVC. Kommersielle moss flekkfjernere er tilgjengelig på hjem og hage butikker.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler