Hovudside

Hva kan jeg bruke til å ta Permanent Marker Av en stoff sofa?

by Walther

Hva kan jeg bruke til å ta Permanent Marker Av en stoff sofa?

Permanente markører er nyttig å skrive på CD- eller DVD-etiketter, navneskilt og viktige dokumenter, men når de faller i gale hender, kan resultatene være skadelig. Hvis barnet fikk hendene på permanent penn eller du gled og fikk blekket på din stoff sofa, prøve noen at-home rettsmidler for å fjerne merkene før du kjøper en slipcover eller en ny sofa.

Isopropanol


Hell rubbing alkohol direkte på markør flekken, og la den helt mette stoffet. Blot blekket opp med tørkepapir, men ikke skrubb flekken siden du vil presse blekket dypere inn i stoffet fibrene. Bruk friske papirhåndklær til å utslette alt blekket.

Neglelakkfjerner


Neglelakkfjerner er ikke bare for å fjerne polish off dine negler og tånegler. Det hjelper også få flekker av stoff. Mette markør flekken helt siden neglelakkfjerner bekjemper flekker som ikke er vannløselige. Deretter suge neglelakkfjerner opp med tørkepapir.

Tannkrem


Påfør et ikke-gel tannkrem til flekken, og gni det inn. Gel tannkrem er vanligvis farget og kan lage flekker på stoff, mens ikke-gel tannkrem er vanligvis hvit. Deretter skylle flekken av med vann. Hvis flekken lysere, gjenta prosessen med mer tannkrem til flekken heiser helt eller lysere betraktelig.

Hvit eddik og cornstarch


Lag en pasta bestående av 3 deler eddik til to deler vann. Bløtlegg flekken med hvit eddik, deretter gni lime sjenerøst inn i markør flekken og la det tørke før du skyller den med vann. Skrubb eller tørk lim bort med en ren svamp eller håndkle.