Hovudside

Hva plantene vokser Best Innendørs

by Walther

Potteplanter legge til håndgripelig følelse av liv i et hjem. Omgir deg med levende ting gjør du føler deg mer levende selv, for ikke å nevne de positive luft rensing effekter av noen. Innsnevring feltet av valgene til noen prøvd og sant, no-mislykkes planter vil få din innendørs hage til en god start.

Sukkulenter


Kaktus er sannsynligvis den mest kjente innendørs sukkulent, med ca 2000 arter å velge mellom. Cactus er et perfekt valg for en innendørs gartner med lite tid eller energi til oppstyr over vanning, gjødsling og lys. Jade anlegget, også kjent som sølv dollar anlegget, er en saftig med tykke, mørkegrønne, skiveformede blader som kan leve lenger enn noen av dine kjæledyr. Jade kan også vokse til seks meter høye i optimale forhold. Aloe, anlegget som gel aloe vera er pakket ut, er også en vinner for lett å trives innendørs planting. Sportslige lange, fett, grove kanter armer som pigg, er aloe en favoritt for sin medisinsk bruk som en aktuell behandling for mindre kutt, skrubbsår og brannsår.

Bloomers


Av de blomstrende potteplanter, er den afrikanske fiolett en universell favoritt. Denne lille innendørs anlegg har svært myke, hårete blader og små blomster tykkere enn den tradisjonelle fiolett. Med blomstene i varierende nyanser av fiolett, lilla, rosa og hvitt, mørke grønne blader av disse plantene setter dem av vakkert. For å holde dette anlegget lykkelig, la den være alene før den er helt tørr å ta på, deretter vann. Begonia, en grønn, roselike blomstrende plante, er hjertelig inne og ute. Vann som den afrikanske fiolett, og du vil ha en langvarig rekke fargede blomstrer med en fløyelsaktig tekstur.

High Light


Den engelske eføy er en lys-elskende plante. Sette den der den får lys, konsekvent lys og passe på å ikke overwater. Eføy har karakteristiske, tre-spisse blader og kommer i en rekke grønne nyanser. Knip tilbake den nye veksten jevnlig for en buskete plante. For et juletre ser hele året, kan du prøve Norfolk Island pine. Denne eviggrønne planten ser ut som en miniatyr treet og krever også lyse, selv lys for å vokse vakkert.

Medium Lys


Hvis du er ute etter grønn, tropisk løvverk på en større skala, prøv to innendørs planter som trives i middels nivå lys. Ficus og dracena begge krever fuktig jord og varme temperaturer. Arter av ficus inkluderer fele-leaved fiken og indiske gummitre. For mer oppreist, dramatiske løvverk, prøv dracena. Varianter varierer i størrelse og farge, men vil generelt være mørk grønn eller spraglete med smale, lange blader.

Svakt lys


Suksess i lite lys kan være vanskelig, som de fleste planter trenger mye sollys for å trives. Den Philodendron er anlegget for deg hvis du kan holde en plante fuktig og ut av direkte sollys. Det er lett å hjelpe Philodendron trives, og det er mange varianter å velge mellom. Hjerteformede blader er den primære karakteristikk av denne holdbare anlegget. En annen innendørs anlegg som ikke vil skuffe i svakt lys er det Boston bregne. Funnet vokser utenfor Boston i 1800, gir dette bregne mutasjon seg til innendørs forhold. Hold Boston bregne jevnt fuktig og beskytte den mot chilling utkast i vinter.