Hovudside

Hjem Tips for å rense en Velour veske

by Walther

Riktig rengjøring av en velour veske holder det nye utseende og klar til bruk. Noen moderne designer vesker har flyttet bort fra lær til velur. Den fløyels materialet gir vesken et dobbelt formål - formell for kvelden og moro på dagtid. Når vi betaler store penger for en ny pose, er det håp for å holde det rent og trygt fra skitt og flekker. Når vi ikke klarer å holde den i topp stand, vil de riktige prosedyrer returnere den til å bruke.

Dusting


For fjerning av daglig skitt eller fuzz, kan dusting være svaret for en velour veske. Bruk en ren, hvit bomullsklut til å tørke av posen, vanligvis beveger seg i en retning på tvers foran og bak. Spesielle dusting kluter, tilgjengelig kommersielt, også passe til formålet. Rist posen før, under og etter dusting prosess for å løfte støv og smuss til overflaten av velour. Vær forsiktig med å bruke en fjær støvkost eller mikrofiber dusting apparat. Disse elementene kan etterlate så mye rusk som de fjerner.

Skraping


For en crusty flekk på en velur bag, prøv å skrape det av med en kjedelig objekt. Ofte kan mat eller smusspartikler klamre seg til tips av velour. Hvis dette er tilfelle, kan den side av en felles spise skjeen fjerne problemet. Skyv kanten av skjeen over flekken. Gå mot korn av velur til å begynne med, og deretter bytte retninger. Bakkant av en smør kniv tilstrekkelig. Når du bruker denne metoden for å fjerne en flekk, ikke bruk ekstra kraft hvis flekken ikke kommer ut.

Fuktig rengjøring


Hvis tørre rengjøringsmetoder klarer å fjerne smuss, flekker eller flekker fra en velour veske, kan det rengjøres med en fuktig klut og vaskemiddel blanding. Bruk ca 1 ts. til en kopp vann og bland godt. Dypp en ren bomull klut inn i blandingen og gni forsiktig inn i noen skitt flekker eller flekker. Flytt forsiktig i en sirkulær bevegelse, og ikke ty til grov skrubbe bevegelser når du bruker en fuktig klut. Sørg for å bruke en oppvaskmiddel uten blekemiddel eller sitrus tilsetningsstoffer. Disse agentene kan forårsake falming til velur.

Forebygging


Muligens den beste måten å rengjøre en velur bag er å ikke få det skitne. La posen hjemme på regnværs netter når gjørme kan bli en faktor. Ikke sitte posen på bord, stoler eller merkelige etasjer hvor skitt og rusk kan ligge. Sjekk produsentens anvisninger på spray-on beis vakter for å finne en barriere for posen. Oppbevar velour veske i et tørt og kjølig og ren plass for å unngå støv og rusk.