Hovudside

Hvordan ta vare på en gummitre

by Walther

Hvordan ta vare på en gummitre

Gummitre anlegget har store, etterlater skinnende, tykk grønn ca 8 inches lang. Den Gummifikentre er innfødt til India, men vil vokse hvor som helst som en potteplante med riktig pleie. Gummitreet ikke trenger konstant oppmerksomhet for å vokse og gjøre en attraktiv potteplante, men riktig vanning, lys, temperatur og gjødsel vil holde anlegget sunt og levende for år.

Bruksanvisning


•  Plasser gummitre anlegget i et vindu med indirekte sollys. Direkte sollys vil føre til at jorda tørke ut raskere og kan brenne den mørke grønne blader.

•  Hold romtemperatur mellom 68 og 70 grader Fahrenheit, selv om anlegget kan tåle temperaturer mellom 60 og 80 grader Fahrenheit. Plasser en drenerings skuffen under beholderen med grus inne for å samle overskuddsvann under vanning. Dette vil tilføre fuktighet rundt planten. Hvis drenering skuffen ikke er brukt, bruker en mister flaske en gang i uken til tåke bladene.

•  Vann jorda når det er moderat, men ikke helt tørr. Bruk varmt vann fra kranen. Ikke la jorda forbli våt og soggy eller sykdom og rot råte kan oppstå, og til slutt drepe gummitreet.

•  Gjødsle Gummifikentre med 10-10-10 gjødsel. Legg gjødsel annenhver uke i vekstsesongen fra våren til slutten av sommeren. Ikke gjødsle gummifabrikk i høst og vinter.

•  Støv bladene med en fuktig klut ved behov. Bladene er store og gjøre holde støv. Bruk aldri en støvsuger for å suge støvet av blader eller blad skader kan oppstå.