Hovudside

Hvordan Plant en Grancy Graybeard treet

by Walther

Hvordan Plant en Grancy Graybeard treet

Den Grancy Graybeard treet, også kalt en Fringe treet, er en liten busk eller et stort tre som har mørk grønne blader i sommer og hvite utkant-lignende blomster som blomstrer i slutten av våren. Anlegget er innfødt til Nord-Amerika og vokser i USDA soner 3 til 9, som er nesten hele USA. Selv om det er tilpasset til mange klimaer, er frynse treet bestemt om den type jord som det er plantet. Å vite hvordan å heie treet riktig vil hjelpe deg å vokse en sterk og sunn treet.

Bruksanvisning


•  Velg et område for å plante Fringe treet. Treet vokser best i delvis sol med noen ettermiddag skygge, men det kan også vokse i sin helhet solen. Den trives på fuktige, godt drenert naturlig surt jordsmonn og vil selv tolerere våt jord.

•  Endre jorda i et område fire ganger bredden av rotklumpen med torv eller organisk kompost. Dette vil mate røttene og tillate dem å spre seg. Grave et hull i løpet av dette området med en dybde omtrent høyden av rotklumpen.

•  Plasser Grancy Graybeard inn i hullet, fôr opp toppen av rotklumpen med bakkenivå. Rett treet og begynne å fylle jord tilbake i hullet rundt treeâ € ™ s røtter. Fyll bare 2 til 3 inches og deretter vanne jorda slik at den kan slå seg ordentlig rundt røttene. Fyll resten av jorda i og gir treet en dyp vanning, som strekker seg til der kanten av røttene ligger.

•  Vann treet daglig, aldri la den tørke. Fukt, men ikke suge jord, som stillestående vann kan føre til rot råtne. Mens treet slår rot og begynner å vokse på egen hånd kan redusere mengden av vanning gradvis.

•  Gjødsle Fringe treet med en sur gjødsel om våren før eventuell ny vekst vises. Følg instruksjonene på pakken for sikkerhet og applikasjons instruksjoner.