Hovudside

Slik fjerner tusj Flekker

by Walther

Slik fjerner tusj Flekker

For små barn, kan markører være en måte for dem å utforske sin kreativitet. Men hvis markørpenner kan ikke vaskes og ungdommene skje til å skrive på vegger, møbler eller gulvet, kan flekkene være litt vanskelig å fjerne når tørket. Heldigvis er det noen produkter som vil fjerne merkepenn flekker - husstand eller personlige produkter at det er sannsynlig at du vil ha, for eksempel hårspray og selv WD-40.

Bruksanvisning


•  Spray en anstendig mengde hårspray på merkepenn flekken, slik at det skal bli mettet. Umiddelbart tørk markør flekken med en fuktig klut. Kratt i en sirkulær bevegelse. Tørk området med en annen ren, fuktig klut. Flekker bør merkbart lysere eller borte, men hvis de ikke er, gjenta dette trinnet.

•  Påfør WD-40 til den gjenværende tusj flekken. Spray nok slik den er mettet, men pass på at du ikke drukner området med produktet. Dekk flekken med plastfolie og la den WD-40 arbeid på flekken i ca fem minutter.

•  Legg en dråpe tallerken flytende såpe til en svamp og deretter våt svamp med varmt vann. Fjern plasten og skrubbe flekken med svampen. De resterende flekken bør løftes innen øyeblikk av skrubbe området.