Hovudside

Hvordan Grow en Blomstrende Pear Tree

by Walther

En av de vakreste og mest tidligste våren blomstrende trær er den blomstrende pære (Pyrus calleryana). Små hvite blomster vises i april og falle som snø på våren grønne plener. Blanke grønne blader forbedre treets grasiøs pyramideform og varer til langt på høsten, snu scarlet rød i oktober og november. Noen ganger kalt pryd pære, er det blomstring pære en ideell pryd for ethvert landskap.

Bruksanvisning


•  Velg plantestedet. Blomstring pære blomstrer best i full sol steder. Dette anlegget er et utmerket valg som et eksemplar tre eller plantet som en ramme eller gate treet. Fuktig, godt drenert litt sur jord er ideelt, men en pH-område på 3,7 til 7,0 er akseptabelt.

•  Klargjør plantehullet. Grave plantehullet minst 4 ganger bredden av rotklumpen og av lik dybde.

•  Plasser treet. Plasser treet i plantehullet gjør at toppen av rotklumpen er selv med bakken. Back en liten del av den opprinnelige jord for å feste treet. Fyll plantehullet med vann og la jorda og roten ballen å absorbere. Fylle resterende jord og vann igjen dypt. Opprette en liten berm med jorda rundt rotsonen vil bidra til å lede vann til røttene.

•  Mulch planting området. Spre et lag på 2 til 4 inches av gjødsel eller annet organisk materiale rundt treet og over hele planting. Mulch hindrer ugress, holder røttene kjølig og holder på fuktigheten.

•  sviske blomstring pære våren når det er ferdig blomstringen. Når beskjæring, la grener med det bredeste skrittet vinkel for å redusere sjansen for brekkasje.

Tips og advarsler


  • Blomstringen pære er en løvfellende løvtre som er et utmerket valg for landskap i hardførhet soner 4 til 8. Sørg for at du har valgt variasjon er egnet for ditt område ved å sjekke anlegget tag og kart USDA hardførhet Zone.
  • Transplanterer kan være sjokkerende til blomstring pære og det gjenoppretter sakte. Plante tidlig på våren for å tillate optimal vekstmulighet før bakken fryser i sen høst. Holde treet godt vannet i sommer, spesielt i løpet av de første fem årene etter planting. Opprettholde et konsekvent lag mulch å holde på fuktigheten.
  • Befruktning er gunstig for blomstring pære. Kringkaste gjødsel i begynnelsen av november rundt rotsonen.
  • Mest blomstring pære vil bli kjøpt balled-og-burlapped selv om de kan finnes i store beholdere på noen hagesentrene. Kutt all hyssing og wire fra roten ballen. Strie skal kuttes opp til halve høyden av rotklumpen.
  • Du må ikke forveksle Blomstrende pære med den "Bradford pære. The 'Bradford Pear' er en dårligere utvalg av blomstrings pære hvis bagasjerommet kan deles i to og grenene bryte. Det er en forholdsvis svak-skogkledd treet. Sjekk din lokale planteskole eller hagesenter for 'Chanticleer, "eller" Autumn Blaze' varianter.