Hovudside

Hvordan Grow en Mulberry Tree (Morus alba)

by Walther

Hvordan Grow en Mulberry Tree (Morus alba)

The Mulberry Tree (Morus alba) er en kjekk, løvskog (mister bladene om vinteren), skygge treet. Lett vokst, dette treet gjør en attraktiv, hurtigvoksende landskap tre. Her er litt informasjon om hvordan å vokse en Mulberry Tree.

Bruksanvisning


•  The Mulberry treet har store, håndformet blader av en rik grønn. Den vokser fra 30 'til 40' i høyden med en full, bredt hode som gjør det ideelt for skygge. Alt for ofte det er plantet der en mindre treet er å foretrekke, og deretter regelmessig toppet. Topping er en praksis som er usunn for treet og bør ikke gjøres fordi det oppmuntrer lang, svak, spinkel vekst. Det er mye bedre å vokse Mulberry der den har tilstrekkelig plass til å vokse uhemmet og vise frem sin naturlige skjønnhet med lite vedlikehold. Alt dette hakking ikke bare vondt treet, men det er en vanlig belastning på budsjettet!

•  Du kan finne fruiting og non-fruiting Mulberry varianter. Fruiting Mulberries kan være veldig rotete slippe mørk, saftig frukt og farging fortau. På den annen side, frukt er velsmakende og næringsrik for de som er villige til å beskjære dem - forutsatt at du får dem før alle ekornene gjør!

•  røtter Mulberry kan bli en plage som de kan reise langs overflaten av bakken klar til å reise opp intetanende føtter. Hvis du planter Mulberry med en rot vakt rundt roten ballen, kan du oppmuntre røttene å gå ned før de sprer seg vidt og unngå overflaten roten problemet.

•  En meget dekorativ Mulberry er den gråtende Mulberry. Dette treet vil trolig vokse mellom 15 og 25 meter høy over tid med spesielt podet dingler grener som henger ned for å skape en paraply effekt.

•  Mulberries kan håndtere kulde fra -10 'til -20' F. Dette treet tåler ekstrem varme og tørr luft, også. Det er tørke tolerant og foretrekker nøytral til alkalisk jord. Lett å vokse, vil Morus alba gjør best hvis den er trent av forsiktig beskjæring når den er ung så grenene vokser sterkt, og det er ikke behov for ytterligere beskjæring når treet vokser store (og beskjæring blir vanskelig og dyrt). Grow Mulberry (Morus alba) som et dekorativt landskap tre i full sol der dens skjønnhet kan bli verdsatt og dens tett skygge nytes.