Hovudside

Desinfiserende løsning for Floor Scrubber

by Walther

Det er mange detaljhandel rengjøringsprodukter og kompatible med gulv renseanleggene. Men mange ganger disse produktene kan være dyrt, og kan inneholde sterke ingredienser som er skadelige for oss selv og våre hjem. I stedet vurdere å lage din egen desinfiserende løsning, med billig, alle naturlige ingredienser som kan generelt bli funnet midt i hjemmet.

Løsning for linoleum og fliser


Å rengjøre linoleum eller fliser gulv, bland en løsning ved å starte med en gallon varmt vann. Rør i 1/4 kopp natron til den er oppløst, sammen med en kopp hvit eddik. Natron arbeider for å fjerne lukt gulvflater, mens eddik arbeider for å rense og desinfisere gulv. Dette helt naturlig løsning fungerer godt for alle typer linoleum og fliser gulv, og kan brukes så ofte som nødvendig.

Løsning for tregulv


Tregulv krever litt mer omsorg enn linoleum eller fliser, som for mye vann på gulvet kan skade treoverflaten. Kombiner en gallon av varmt vann med 1/4 kopp natron, og legger bare 1/2 kopp hvit eddik. Benytte så lite vann som mulig ved rengjøring av gulv, som bare en liten mengde av denne eddik løsning trenger å komme i kontakt med gulvet for å rense og desinfisere riktig. Bruk så ofte som nødvendig for å holde tregulv rene og bakteriefritt.

Løsning for betonggulv


Betonggulv er svært holdbare, og ganske lett å rengjøre. Bare legg en lik kombinasjon av vann og blekemiddel, deretter bruke gulv scrubber å jobbe løsningen inn i overflaten. Bleach er et sterkt rengjøringsmiddel, så pass på å bruke hansker når du bruker blekemiddel, og ikke la blekemiddel kommer i direkte kontakt med huden. Denne løsningen er enkel å lage, og svært effektiv i å fjerne flekker, rengjøring av gulvflaten, og sanere hele betonggulvet området. Bruk så ofte som nødvendig for å holde betong ren og desinfisert.