Hovudside

Kan jeg sette en Metal-Frame Pool på Betong?

by Walther

Kan jeg sette en Metal-Frame Pool på Betong?

Bakgård svømmebassenger er ikoner av sommermoro, men mange mennesker ikke ønsker den langsiktige bekostning av å eie dem. Heldigvis, metallramme bassenger, med skjelett metall rammer som støtter tøffe, blære-lignende liners, er rimelig og billig å eie. Metallramme bassenger er laget for å bli plassert på flatt underlag, og det spiller ingen rolle om disse overflatene er gress eller betong. For å sette en metallramme basseng på betong, du trenger bare å vurdere konkret og bruke en egnet gulv polstring.

Bassenger og Betong


Betong som materiale har en god del av det som kalles "trykkstyrke." Betongens trykkstyrke er et mål på hvor mye vekt den tåler som sitter direkte på toppen av det. Betong trykkfasthet er målt i pounds per kvadrattomme (psi). For eksempel, lav-styrke "£ 3000 betong" er i stand til å håndtere 3000 psi. Selv en stor metallramme svømmebasseng ikke ville understreke et typisk 4- til 8-tommers tykk betongplate, med andre ord.

Pool Floor Padding


Et annet viktig aspekt ved å sette en metallramme basseng på betong er å sørge for at undersiden av bassenget er gulvet er skikkelig polstret. Betong er et vanskelig og noen ganger slipende overflate, slik at en god bassenget gulvet padding underlag vil være nødvendig. Det finnes flere forskjellige materialer som kan brukes som polstring under en metallramme basseng i gulvet når det er satt på betong. Egnet underlag for gulvet i et basseng sitter på betong inkluderer teppe padding og solid skum isolasjon.

Nivå Betong


Det er viktig at noen konkrete overflaten som et svømmebasseng er plassert være så rett som mulig. Svømmebassenger er fylt med mye vann som veier mange tonn. Et basseng som ikke sitter på et plant underlag vil oppleve en enorm mengde vann vekt trykke mot sine sider som ikke sitter på flat mark. Selv en metallramme, fleksibel liner svømmebasseng sitter på un-nivå betong ville være i fare for å bryte sammen.

Betraktninger


Solid skum isolasjon for et basseng gulvets underleggings padding kan bli funnet på ethvert hjem forbedring butikken. Det finnes også flere skaperne av gummi underlag padding spesielt designet for å gå under svømmebasseng etasjer. Metallramme bassenger er konstruert for å være selvbærende konstruksjoner og vil ikke kreve noen avstivende selv om de er på betong. Aldri plassere noen basseng på en betongoverflate som har sprekker, bryter eller smuldrer.