Hovudside

Dyre Safe Hjemmelaget Fly Killers

by Walther

Dyre Safe Hjemmelaget Fly Killers

Flertallet av fluespray har noen form for kjemisk middel i dem som dreper skadedyr på kontakt, men kan også være giftig for dyr og barn. Lage en hjemmelaget flue spray som vil drepe fluer uten å utsette ditt hjem og dyr for giftige kjemikalier ved å utnytte naturlige flue mordere og giftfri alternativer til kjemiske fluespray. Du kan også lage kjæledyr trygg, hjemmelagde fly feller som vil drepe fluer i ditt hjem.

Hjemmelaget Fly feller


Hjemmelagde fly feller er ganske enkel å lage og kan være svært effektive, spesielt i områder hvor det er mye fluer. Hengende strimler av hjemmelaget fluepapir (suge strimler av brun papirpose i en blanding av sirup og sukker for å skape klissete, fly tiltrekkende strimler) vil felle fluer. Fylle kanner eller krukker med en sukker-vann-blanding og forlater dem der de kan tiltrekke seg fluer er en annen overraskende effektiv metode for å fange og drepe fluer uten bruk av kjemikalier. Lage hull i lokket på glasset eller flasken slik at fluer kan komme inn, men vil ha en vanskelig tid å finne veien ut.

Hjemmelaget Fly Spray


Mange oppskrifter er tilgjengelig for hjemmelaget fluespray. Mens detaljene i oppskriftene vil variere, de grunnleggende ingredienser tendens til å involvere vann, noen form for sitrus eller citronella olje (naturlig, ikke bensin-basert), Avon-Skin-So-Soft, eddik og sitron. Blande flere av disse ingrediensene sammen kan skape en effektiv blanding; eksperimentere og kombinere oppskrifter for å finne ut hva som fungerer best for deg. En vanlig brukt og effektiv oppskrift som har vært ryktet å ha sin opprinnelse fra USA Forest Service kombinerer en kopp vann, 1 kopp Avon Skin Så Soft, to kopper eddik og en spiseskje med eucalyptus eller citronella olje.

Pet Safety


Mange hjemmelagde flue spray oppskrifter hevder å være naturlig eller sikker. Hver gang du vurderer en oppskrift for en flue spray eller annen hjemmelaget produkt i form av kjæledyret sikkerhet, er det viktig å se på alle ingrediensene og vurdere de potensielle farene. Unngå å bruke oppskrifter som foreslår å blande i oppvaskmiddel eller andre kjemiske-baserte produkter, da disse kan være irriterende hvis dyr forbruker elementer som har blitt sprayet eller få spray på deres hud og pels. Katter er spesielt utsatt for problemer med produkter som får på pelsen og blir deretter forbrukes. Pass på at alle ingrediensene du bruker i flue spray er ikke giftig for dyr; sjekke eventuelle tvilsomme oppskrifter med din veterinær.

Natural Fly Forebygging


I tillegg til sprøyter og fly feller, er det noen helt naturlige, kjæledyr trygg flue repellents du kan bruke for å minimere dine flueproblemer. Venus fly feller er planter som felle og spise fluer. Ggrow disse plantene i potter og plassere dem i områder der du er mer sannsynlig å ha fluer samle, for eksempel på din veranda. Mint er også en naturlig fly frastøtende; knuse mynteblader og dryss dem rundt dører og vinduer hvor fluene inn i ditt hjem.