Hovudside

Hvordan bruke Wasp Spray for Selvforsvar

by Walther

Veps spray beskytter mot mer enn bare flygende insekter. Det kan kjøpe deg noen ekstra sekunder i løpet av et hjem invasjon. Kjemikaliene i veps spray er kjent for å forårsake reaksjoner som ligner på de fra pepper spray, i henhold til den Snopes nettsiden. Veps spray fordel ligger i dens rekkevidde. Spray fra en boks med veps spray vil nå 15 til 20 fot. Denne avstanden gjør at du slipper å komme nær en inntrenger, og det kan gi deg den tiden du trenger for å ringe etter hjelp eller komme seg ut av huset.

Bruksanvisning


•  Finn gode steder i huset for å plassere en eller flere bokser med veps spray. Disse bør være lett tilgjengelig i en nødssituasjon, men utilgjengelig for små barn. Steder å vurdere ville være kommoden på soverommet, ved siden av salongbordet i stuen og på en kjøkkenbenk.

•  Hvis du hører en inntrenger, ta tak i nærmeste kan av veps spray. Rett dysen mot døren eller vinduet hvor inntrengeren forsøker å få innpass.

•  Trykk på avtrekkeren på munnstykket så snart innbrudds skritt inn i hjemmet ditt. Hvis sprayen kommer i kontakt med og stuns inntrengeren, ta den muligheten til å komme seg ut av huset og ringe 911.

Tips og advarsler


  • Sjekk statlige lover. I noen stater er det ulovlig å bruke noen kjemiske annet enn pepperspray for selvforsvar.