Hovudside

Informasjon Om Inground Liner Pools

by Walther

Informasjon Om Inground Liner Pools

Linje- bassenger er dekket med et lag av polyvinylklorid, som kan variere i tykkelse. Den lave kostnaden for liner bassenger og mangfoldig tilpasning som passer for en rekke innstillinger gjør disse et attraktivt inground basseng alternativ for mange vil være hjemme pool eiere.

Installasjon


Installere en liner basseng tar ca to måneder. Entreprenøren har å tillate hullet for å bosette før vegger og gulv kan settes inn. Vegger og gulv er laget av betong eller en kombinasjon av betong og metall, og deretter foret med en tynn vinyl liner ved hjelp av et vakuum. Press fra bassengvannet holder denne duken på plass etter installasjon.

Fordeler


Inground vinyl liner bassenger er slipende og motstå algevekst, på grunn av sin porøse natur. Disse bassengene også koste mindre forhånd enn andre inground bassenger og kan gjøres til nesten hvilken som helst størrelse, form og dybde.

Ulemper


Duken kan rive og slite lett, vanligvis på grunn av hundene skrape eller møbler pusse opp mot sidene av bassenget. Du risikerer å ødelegge formen på liner hvis du tømme bassenget, og fargen blekner også over tid.

Vedlikehold


Forutsatt at du ikke trenger en ny liner på grunn av eventuelle ulykker, det må skiftes ut omtrent hvert 10. år. Du trenger et vakuum for å suge duken på plass, som fjerner luften mellom det og bassenget vegg og gulv. Bassengvannet må skiftes opp til et forhåndsbestemt punkt før vakuumet kan stenges av og fjernet.