Hovudside

Hvordan bruke en meiselhammer

by Walther

Hvordan bruke en meiselhammer. Når du gjør riving, vil en chipping hammer gjøre kort prosess av disse oppgavene hvor en våt så er ikke hensiktsmessig og en slegge vil gjøre for mye skade. Chipping betong for elektrisk installasjon, fjerning av mørtel og busting opp flis er alle gjort raskere og enklere med denne tidsbesparende oppfinnelse. Her er hvordan du bruker en chipping hammer.

Bruksanvisning


•  Les alle produsentens anvisninger. Det er viktig at du vet alt om din spesifikke chipping hammer for å unngå personskader og materielle skader.

•  Bruk riktig sikkerhetsutstyr. Meiselhammere kaste rusk og støv, og i tilfelle av betong riving, etsende kjemikalier i tillegg. Vær sikker på at du har tunge hansker, lange ermer og lange bukser, og viktigst, vernebriller for å beskytte øynene og en maske for å beskytte lungene dine.

•  Smør din litt. Bruk litt fett som fulgte med chipping hammer eller kjøpe fett anbefales av produsenten.

•  Installer riktig meisel for jobben. Hvis du klipper tre, sørg for å bruke et stemjern, for eksempel. Også sørge for at meisel er riktig dimensjonert for jobben. Bruk en mindre meisel for å fjerne fugemasse og en større en for å fjerne flis.

•  Rengjør chipping hammer etter at jobben er gjort. På grunn av støv og rusk laget med en chipping hammer, er det viktig at det alltid rengjøres etter hver jobb. Dette gir din chipping hammer motor lengst mulig.