Hovudside

Hvordan å opprettholde Polymer overlegg

by Walther

Hvordan å opprettholde Polymer overlegg

Et attraktivt alternativ for gulvbelegg, polymer overlegg på betong gir et dekorativt og slitesterk overflate. Produsenter bruker forskjellige kjemikalier for å lage overlegg, så det viktigste er å verifisere at rengjøring forsyninger du bruker på overflaten er kompatibel med belegget. Rutinemessig vedlikehold holder overflaten fra skade. Selv om sterke, kan polymer overlegg ripe, spesielt i utendørs omgivelser hvor sand og grus kan slipe gjennom overflaten.

Bruksanvisning


•  Sweep, støv mopp eller støvsug gulvet. Hvis du bruker en støvsuger, sjekk bunnen av vakuum for å se om det har noen skarpe deler som kan skrape polymerbelegget. Hvis det har noen, velg en annen vedlegg som har en mykere bunn.

•  Bruk en våt mopp for å fjerne skitt fra gulvet. Du kan bruke vanlige vaskemidler til å oppløse skitt, selv om du ikke skal bruke gulvvoks på overflaten, noe som kan føre til at gulvet for å utvikle en voks buildup over tid og forstyrre en fangstskuta bør du trenger for overmaling gulvet.

•  Tett overflaten hvis det er utendørs og er utsatt for høy trafikk og fryse og tineperioder. Bruk en sealer at produsenten av fangstskuta anbefaler å opprettholde polymer overlegg. Noen interiørpolymer overlegg kan trenge tetting av og til, avhengig av hvor mye trafikk. Forsegles en ripete gulv fyller de skadede områdene, og bringer målgang tilbake til sin opprinnelige tilstand. Forsegles gulvet innebærer grundig rengjøring, bruk av fangstskuta, typisk med en maling valse og brett, og la den tørke.

Tips og advarsler


  • Når reapplying sealer til utendørs betongflater, må du kontrollere at utendørs gjeldende temperatur og temperaturområde for ditt område er kompatible med fangstskuta du bruker.