Hovudside

Fakta om Venus Flytrap Plant

by Walther

Fakta om Venus Flytrap Plant

Den Venusfluefanger er en kjøttetende plante som er innfødt til Nord-Carolina. Dette anlegget er også vanlig i Delaware, Florida, New Jersey og South Carolina. Det er klassifisert som en staude, som vanligvis lever lenger enn to år.

Identifikasjon


Denne planten vokser vanligvis å være 3-6 inches høy. Den produserer hvite blomster i juni. Hvert blad vokser en felle på enden. Er innsiden av hver felle enten rødt eller grønt. Fargen avhenger av mengden sollys anlegget mottar. Feller åpne hver 5 til 14 dager og dør etter at de har åpnet 2 til 4 ganger.

Fôrings Betraktninger


Maur og edderkopper er oftest konsumert av en Venusfluefanger. Insekter er fanget når de forstyrrer anlegget bust, forårsaker den fellen å klemme det på plass. Den flytrap fordøyelsesenzymer blir stimulert av insekt-utskilt kjemikalier. Etter insektet er fordøyd, fellen gjenåpner.

Habitat


Venus Flytraps vokser best i høy luftfuktighet. De foretrekker full sol og rik jord eller kommersiell afrikansk fiolett mix. For best resultat, plante dem i potter som har bunndreneringshull. Venus Flytraps bør vannes med lunkent vann.