Hovudside

Hvordan Start en Rheem Air Conditioner etter strømbrudd Med Reset Button

by Walther

Rheem klimaanlegg er pålitelige enheter. Men når det er strømbrudd kan du finne at klimaanlegget ikke starter med en gang når strømmen kommer tilbake. Den rheem har flere sikkerhetsmekanismer, hvorav den ene er en trykkbryter. Når Freon trykket blir for høyt bryteren slår av kompressoren. Noen ganger et strømbrudd vil føre til en bølge som resulterer i å slå av kompressoren.

Bruksanvisning


•  Løft opp temperaturen på termostaten din til 80 grader Fahrenheit. Dette unngår du at maskinen er slått på mens du tilbakestille kompressoren.

•  Finn den røde gummistøvel som dekker resten knappen på baksiden av klimaanlegget saken. Nullstillingsknappen er i nærheten av kobber linjer nederst i saken.

•  Trykk på nullstillingsknappen en gang med fingeren. Sett termostaten til den ønskede temperatur. Dette starter vanligvis den Rheem klimaanlegget. Hvis dette ikke fungerer, kan du ringe en Rheem profesjonell til å utføre service på enheten. Overspenning noen ganger ødelegger kondensatorer i enheten som krever en profesjonell til å erstatte.