Hovudside

Hva Kjemikalier Må jeg bruke når jeg åpner en Pool for første gang?

by Walther

Hva Kjemikalier Må jeg bruke når jeg åpner en Pool for første gang?

Du har hatt slangen kjører for nesten en hel dag, barna er antsy, stigen er opp og filteret er koblet til, men før du nyte din nye bassenget du har til å rense vann først for å gjøre det krystallklart. Den gode nyheten er at rensing av vannet når du først åpner et basseng er vanligvis en prosess som trenger litt av din aktive tid. Holde bassenget totale kapasitet i liter i hodet ditt mens du jobber; alle kjemikalier som er lagt til et basseng er i samsvar med hvor mye vann du trenger for å behandle.

Filter Forberedelse


Filteret holder vannet ditt ren for små rusk og skitt som kan påvirke kjemikalier. Legg to liter jord til filteret gjennom skimmer mens den kjører før du legger noen kjemikalier. La filteret drives med jorden i noen timer for å få vannet i bassenget sirkulerer. Tenk på denne aktiviteten som om du forbereder vannet for kjemikaliene.

Shock Treatment


Tilsett en gallon av sjokkbehandling for hver 5500 liter bassengvann. Shock er vanligvis selges i pulverform som må fortynnes. Sjokk solgt som prepackaged væske av gallon er litt dyrere, men også problemfritt. Hell sjokk rundt omkretsen av bassenget vann, direkte på overflaten. Aldri legge sjokk gjennom skimmer - det er ikke så effektiv. La filteret drevet i 24 timer etter tilsetning av sjokk. Du bør se en markant forskjell i vannet dagen etter.

Klor


Bruk teststrimler kjøpt på et basseng forsyning butikken for å teste klor nivåer i bassenget. Klor nivåene vil være forhøyet litt etter en sjokkbehandling. For å starte, legge til to kopper klor til overflaten for hver 5500 liter vann. La filteret gå i noen timer, og deretter teste igjen og legge til mer klor om nødvendig til strimlene leser i "normal" rekkevidde.

pH og alkalitet


PH og alkalitet kjemikalier bare behøver å legges om de samme teststrimler som benyttes for klor, viser at disse nivåene er ikke innenfor normalområdet. Kjemikaliene du bør ha på hånden som en pool eieren er økt pH og pH reduksjon kjemikalier. Det samme gjelder for alkalitet økning og reduksjon produkter. Legg disse kjemikaliene som nødvendig. Dosene er målt i henhold til hver 5500 liter vann. Følg hver produktets bestemte retninger og legge til noen av disse fire kjemikalier gjennom filterets skimmer.