Hovudside

Residential Sump Pump Installasjon

by Walther

Moderne huseiere, selv de uten kjellere, oppdager fordelene med sump pumper i å holde husene trygt fra vannskader. Sump pumper brukes for akutt vann fjerning eller for vanlig pumping fra apparater, for eksempel klær skiver, som ligger i kjellere. De tre grunnleggende typer pumper inkluderer: pidestall, nedsenkbare, og "gulvet sucker." "Gulvet sucker" pumpe er en hyppig brukt pumpe.

Bruksanvisning


Residential Sump Pump Installasjon


•  Sett opp pumpen. "Gulvet sucker" sump pumpe modell suger faktisk vannet fra gulvet. Det krever ikke en grop. Finn den delen av kjelleren, gjennomgå plass eller bygning der vannet vanligvis kommer inn. Plasser pumpen på dette stedet.

•  Hook opp avfallet vannlinjen. Mange kommuner forbyr drenering sump pumpe vann gjennom det kommunale avløpsnettet. Vann føres i stedet til verksted hvor den vil bli absorbert over tid, eller til septiktank.

•  Sjekk rørene på utsiden for å finne ut hvor vannet blir rutet og hekt avløpsrøret til en forbindelse drenering til verftet eller rennesteinen. Dersom åpningen ikke har en rørforbindelse, hektes enten 1 1/4 "og 1 1/2" størrelse PVC-rør til avløpsrøret åpning og den andre enden til oljepumpen. Størrelsen på avløpsrør vil avgjøre størrelsen PVC du trenger. Ikke bruk mindre rør siden det ikke vil være i stand til å håndtere store mengder vann. Hvis mer enn ett rør som er nødvendig, lim og tape leddene slik at den ikke spaltes eller lekke vann under bruk.

•  Koble elektrisitet. Sump pumpen har en tradisjonell plugg som skal settes inn i en stikkontakt. Hvis en stikkontakt ikke er tilgjengelig, kan du ringe en elektriker til å installere en stikkontakt. Hardwiring pumpen inn i hjemmet elektriske systemet er et annet alternativ, men som også krever en autorisert elektriker. Test stikkontakten med et apparat som fungerer før du går videre til neste trinn.

•  Test av pumpen. Helle en bøtte med vann på gulvet i nærheten av pumpen, og pass på å ha 1/8 "med vann for å aktivere motoren. Hvis motoren ikke starter, helle en ekstra bøtte med vann på overflaten. Ikke plasser pumpen i en bøtte med vann. Dette vil ødelegge motoren.

•  Koble backup sump pumpe. Hvis strøm er ofte tapt i løpet av tiden vannet er til stede, må du installere en backup pumpe. Standard backup pumpe bruker en bil batteri som kan kjøpes fra noen automatisk forsyning avdeling. Koble den etter forrige trinnene ovenfor. Plasser backup pumpe en fot bort fra den første pumpe, nær inngangen kilden til vann.

Tips og advarsler


  • Hvis sump pumpen ikke brukes regelmessig, teste det en gang i måneden som beskrevet i trinn 4 for å garantere det fungerer properly.If du er usikker på hvordan rørene er konfigurert, ring by verktøy eller kommunale vann-avdelingen. Mange kontorer vil frivillig bistå i å koble avløpsrøret siden hooking røret til det kommunale systemet vil bety unødvendig belastning på byens kloakk.
  • Ikke bruk skjøteledning til å levere vanlig strøm til sump pumpe.