Hovudside

Hvordan Sett Ballast i en lysstoffrøret

by Walther

Hvordan Sett Ballast i en lysstoffrøret

Etter feilsøking en humming og / eller blinkende fluorescerende lampen og konkluderte med at den ballast bør skiftes, må du avgjøre om en erstatning type. Det finnes to typer erstatninger butikken: den moderne elektronisk utvalg som går kjøligere, ikke nynne og lyser rørene raskere, eller den gammeldagse magnetisk ballast som er utsatt for humming og tar aldre å lyse opp pære. Sammenlign priser før du bestemmer deg.

Bruksanvisning


•  Slå av sikringsbryteren kontrollere belysning kretser. Som en ytterligere forholdsregel, slå av lysbryteren til den fluorescerende montering på hvilken du skal jobbe.

•  Bruk en gardintrapp og en hjelper, slik at du kan levere deler ned til ham mens han holder stigen stødig.

•  Fjern lampen dekker linsen. Snu lysrør inntil de to utstikkerne på hver ende linje med sporene i ligaen. Dette røret er skjør. Vær forsiktig. Ikke klem eller tvinge den eller det vil knuse.

•  Klem den ene siden av den lange metalldekselet som spenner over overflaten bak lysrør stikkontakter. Dette er en kompresjons-type deksel som passer inn i to spor. Pop det gratis, og du vil se en avlang svart boks med ledninger koblet til den. Dette er ballast.

•  Trykk på spiss av spenning tester mot terminalen på svart fôr ledning koblet til ballast. Trykk på knappen på spenning tester. Hvis du får noen reaksjon, så linjen er død og er trygt å arbeide på. Hvis testeren lyser, har du enten isolert feil bryter ved å slå av elektrisitet eller to belysning kretser er festet til ligaen. Slå av hovedstrømbryteren og teste den sorte ledningen på nytt for å sikre at ingen elektrisitet strømmer gjennom den.

•  Trekk både den svarte og den hvite wire-kontakt som fører til ballast. Vikle et stykke isolasjonstape rundt kontaktene og bøy ledningene ut av veien. Bruke et par av sideskjær til avklipt gjennom de fargede ledninger spirende fra hver ende av den defekte ballast. Skjær ledningene tre inches fra ballast.

•  Fjern ballast ved å skru monteringsmutterne med en riktig størrelse mutter driver og ta det med til elektrisk forsyning butikken for sammenligning. Kjøpe den riktige modellen erstatning ballast med samme serie fargede ledninger koblet til den. Plukk opp et dusin twist-on keramiske wire-kontakt og en erstatning lysrør mens du er der.

•  Installer ny ballast ved å erstatte montering nøtter med mutter driver. Avklipt gjennom de fargede ledninger 3 1/2 inches fra ballast med side-kuttere og bruke en wire stripper å kle av 1/2 tommers av isolasjon fra endene av alle de fargede ledningene som går til og fra ballast.

•  Følg farger og koble ballastledningene ved å holde ledningene parallelt med hverandre og vrir de uisolerte ender tett sammen --- blå til blå, rød til rød og gul til gul. Etter tilkobling av hvert par, sikre forbindelsen ved å skru en keramisk trådkontakt fast på endene av tvunnet trådpar.

•  Koble den svarte og hvite ledningene og isolere kontaktene ved å pakke en stripe av isolasjonstape rundt dem.

•  Sett på lysrør med den nye og koble til strøm ved å slå på brytere og hovedbryteren. Test fluorescerende lys montering.

•  Ta ut lysrør og erstatte den lange ballast dekselet ved å klemme sidene sammen og sette det inn i sine spor. Re-installere lysrør og erstatte den ligaen linsen.

Tips og advarsler


  • Tenk to ganger før oppgradering; moderne elektronisk ballast rival kostnaden for en ny fluorescerende lampen. Hvis du har en defekt to- eller fire-tube lampen, må du kanskje erstatte mer enn ett ballast. Bare gjenta trinnene med hver ny ballast.
  • Det kan være billigere å erstatte undercounter lysrør på kjøkkenet enn å erstatte bare sine ballaster.
  • Bruk tykke gummihansker når du arbeider med lysarmaturer