Hovudside

Hvordan å frigjøre en Aluminum Window Frame Håndtak

by Walther

Den vanligste årsaken til svikt i en aluminiumsvindusreferanse eller låsemekanisme er korrosjon. Som jern, er aluminium utsatt for oksiderende eller rust. Aluminium oksidasjon ofte fremstår som flate pitting og en kritthvite film på utsatte overflater. Oksidasjonen fører bevegelige deler å smelte eller fryse. Frigjøre en smeltet håndtak vanligvis krever smøring og kraft. Trengende olje, med ekstremt lav viskositet, kan arbeide seg mellom oksiderte partikler å smøre dem. Når de oksiderte overflater av håndtaket er tilstrekkelig smurt, kan en bit av makt vanligvis bryte fusjonerte komponenter fra hverandre.

Bruksanvisning


•  Rengjør løst rusk fra de bevegelige delene av håndtaket med en tørr pensel. Rist kan av gjennomtrengende olje, i henhold til produsentens anvisninger. Fester applikatoren røret til munnstykket av oljen kan. Spray penetrerende olje inn i de bevegelige delene av håndtaket eller låsemekanisme. Vent noen minutter for den gjennomtrengende olje å mette de korroderte overflater.

•  Prøv å slå håndtaket manuelt. Hvis det ikke vil rikke, bruke mer gjennomtrengende olje. Etter et par minutter, prøv igjen å slå håndtaket manuelt. Hvis håndtaket begynner å bevege seg, vrikke den frem og tilbake for å løsne den. Hvis håndtaket er fortsatt smeltet, drapere en klut over håndtaket for å beskytte sin ytre finish. Banke forsiktig på håndtaket med en klubbe å bryte bindingen mellom korroderte overflater. Når håndtaket begynner å løsne, kan du jobbe med å gjøre det beveger seg jevnt.

•  Fjern håndtaket ved å skru den sentrale skrue i den svingbare delen av håndtaket. Når håndtaket er fjernet, rengjør bevegelig deler med aluminium renere. Hell ca en teskje av rengjøringsmiddelet på en fille. Tørk rengjøringsmiddelet på sving komponenter i håndtaket. Gni renere inn i aluminium. Etter et minutt eller to vil du se den kalkholdig film forsvinne og føle overflaten blir glattere. Aluminiums renere vil også bidra til å forhindre fremtidig korrosjon.

•  Monter håndtaket og skru den på plass.

Tips og advarsler


  • Noen aluminiumslegeringer er skjør og kan brekke hvis for mye makt blir brukt.