Hovudside

Hva er forskjellen mellom Surface Desinfiserende & Nøytral Desinfiserende?

by Walther

Du bruker desinfeksjonsmidler for å drepe bakterier og virus bakterier i hjemmet ditt, og for å holde familien din trygg fra sykdom eller forurensning. Det finnes mange forskjellige typer desinfeksjonsmidler som du kan bruke til mange forskjellige formål. Forstå forskjellen mellom desinfeksjonsmidler - som underlag og nøytrale desinfeksjonsmidler - kan hjelpe deg å avgjøre hvilken som er riktig for din husstand behov.

Desinfeksjonsmiddel


Ifølge Betco Corporation dokumentet "Ofte stilte spørsmål Desinfeksjonsmidler," et desinfeksjonsmiddel er noe materiale designet for å drepe alle bakterier i miljøet som den er brukt. Desinfeksjonsmidler er derfor skilles fra rensemidler som ikke dreper alle bakterier, men reduserer bakteriepopulasjoner på trygge nivåer, og steriliserings, som ikke bare dreper alle bakterier, men også kontrollere sporer.

Overflate Desinfiserende


Et overflatedesinfeksjonsmiddel er utformet for å drepe alle bakterier på en miljømessig overflate. Du bruker vanligvis en overflate desinfeksjonsmiddel på overflater som benkeplater, baderoms seter, gulv og vegger. Men kanskje en overflate desinfeksjonsmiddel ikke være sikker for bruk på noen overflater samt på mat, i vannet, på menneskelig hud eller for noen andre ikke-overflate applikasjoner.

Nøytral Desinfiserende


En nøytral desinfeksjonsmiddel er et desinfeksjonsmiddel med en nøytral pH-nivå. PH-verdien er et mål på surheten av et stoff; materialer med pH-avlesninger på 0 til 7 betraktes surt, mens de med pH-avlesninger fra 7 til 14 anses alkalisk. Teknisk sett er det eneste pH 7,0 lesning som er rent nøytralt, skjønt et desinfeksjonsmiddel kan ha en pH-verdi mellom 6 og 8,5, og fremdeles betraktes som nøytral.

Sammenligning


Valget av desinfeksjonsmiddel avhenger av hva du er desinfisering. Du bør aldri bruke en overflate desinfeksjonsmiddel på noe materiale som etiketten ikke si er trygt for bruk, så sjekk etiketten nøye. Nøytrale desinfeksjonsmidler er ideelle for bruk på overflater der surheten i ikke-nøytrale desinfeksjonsmidler kan være problematisk, for eksempel på høyglans gulvflater, noe som kan bli sløvet av svært sure desinfeksjonsmidler.