Hovudside

Hvordan legge ved en Planter til a Tree

by Walther

Hvordan legge ved en Planter til a Tree

Øk vertikale hageplass ved å feste planters til tilgjengelige trær på din eiendom. Enten du henge planters fra sterke grener eller feste dem til trestammen, kan vertikale hage forbedre landskapet med farge og dimensjon. Velg skygge-elskende urter og blomster for planters som du fester til trær, som vill ingefær, sitronmelisse, begonia, impatiens og Boston bregner. Fyll planters til randen med en rekke etterfølgende blomster som engelsk eføy, mock jordbær, klematis eller trompet vinstokker.

Bruksanvisning


•  Fest en metallverket hengeren designet for å passe inntil en vegg til trestammen med skruer og en skrutrekker. Metall plante kleshengere som passer flush har en del på toppen som kurver eller stikker bort fra den jevne tilbake. Slutten av den utvidede delen inneholder en krok der du kan feste en planter.

•  Hammer en spiker inn i et solid tre gren. Hekt toppen løkke av en plante henger over spiker til å feste planter til treet.

•  Pakk en lengde på liten kjede rundt en solid tre lem. Hekt ender av kjeden sammen under treet lem bruke den øverste kontakten i en liten S-krok. Henge toppen av en hengende plante hengeren fra bunnen kontakt i S-krok.

•  Fest en L braketten til trestamme i den ønskede plasseringen av planter. Bruke skruer og en skrutrekker for å feste braketten til treet. Sitte en liten, tre planter på toppen av L braketten. Fest planter til braketten ved å sette skruer gjennom bunnen av braketten inn i bunnen av planter.

•  Fest bunnen av en metallverket stå til en trestamme med U braketter som passer rundt stangen av stativet. Bruk en skrutrekker og skruer for å feste brakettene til treet.

•  Fest en tre plante stå til en trestamme med lange terrasseskruer som passer gjennom sokkelen og inn i trestammen. Bruk en skrutrekker til å feste terrassebord skruer til anlegget stå og treet.

•  Fest en planter direkte til en trestamme ved hjelp 8- til 10-tommers tømmer negler. Tømmer negler vanligvis brukes i landskaps konstruksjon for å feste landskapet tømmer sammen. Hammer disse lange, kraftige spiker gjennom baksiden av planter og inn i trestammen.