Hovudside

Hvordan bevare Roses

by Walther

Rosen er en av Mother Natureâ € ™ s største kreasjoner. Den bemerkelsesverdige fargetoner eksisterende, distinkte og forlokkende duften av roser er enestående og nesten uendelige. Rosen er en av de mest populære variantene valgt da å gi og motta blomster. Du kan bevare dette fantastiske rart, hvis du vet hvordan du gjør det. Du vil være i stand til å se alt av storhet av roser i årene som kommer; lenge etter den dagen du først så dem. Følgende er ideer til å instruere deg i hvordan å bevare roser.

Bruksanvisning


•  Velg de beste roser å bevare. En av de viktigste trinnene involverer bevare rosene er til å begynne med de fineste seg. Hvis du ønsker å bevare alle rosene, kan du hoppe over dette trinnet. Hvis du bare ønsker å bevare en eller to fra de mange som du har, bør du være sikker på å velge de fineste som finnes. Det er en god idé å begynne å bevare rosene før dem fullt blomstrende og gjøre visse det er ingen synlige feil på dem.

•  Ta vare på roser gjennom lufttørking. Du kan enkelt og svært rimelig bevare rosene dine ved hjelp av en lufttørkemetode. Alt du trenger er et tørt, mørkt område (for eksempel et skap eller skap), en wire eller kleshenger (eller noe annet å henge roser på) og binders eller tråd (eller noe annet for å sikre rosene til wire) og tålmodighet (kan ta rundt en uke eller mer). Velge rosene du ønsker å bevare og henge dem opp ned til de er helt tørket.

•  Ta vare på roser gjennom fuktighet overføring. Denne metoden beveger fuktighet fra rosene i et annet medium. Det er bedre å kutte stammen innen noen få inches av blomst og fjern eventuelle blader. Bruk en beholder stort nok til å holde rose og en som tetter. Plasser omtrent en tomme av silika (kan kjøpes på håndverket butikker eller på nettet) på bunnen av beholderen, sett rose i silika i en vertikal posisjon, ømt kontur rosen som ønsket og grundig støv med mer silika. Sikkert lukke opp beholderen inntil rose er helt tørket (ca tre til fem dager). Hvis du sjekker og rose er ikke helt tørket, gjør at du igjen støv det med mer silika før forsegles beholderen.