Hovudside

Kjemikalier for rengjøring Betong

by Walther

Kjemikalier for rengjøring Betong

Betong er et vanlig materiale for gangveier, innkjørsler og garasjegulv. Over tid vil betongen blir skitne, snusket og farget. Videre er konkret naturlig porøse og kan felle elementer som olje og fett i porene. Ulike kjemikalier tillate deg å rengjøre din betong uten å skade eller misfarge overflaten.

Oppvasksåpe


Parabolen såpe du bruker til å holde platene og sølvtøy plettfrie kan rense betong uten giftige kjemikalier. Fyll en bøtte med en gallon varmt vann og tilsett 1/4 kopp flytende oppvaskmiddel. Bruk en visp til å blande innholdet sammen. Dypp en skrubb pensel i blandingen og begynne å skrubbe betongen. Erstatte skrubb børste med en børste kost til å rengjøre betongen uten å bøye ned. Når du er fornøyd med at du har grundig rengjort betong, skyll den ren med en vannslange.

Oksygen Bleach


Når betongen er igjen fuktig for en lengre periode, kan mold begynner å vokse, og etterlater stygge flekker på betong som kan spre seg til andre områder av ditt hjem. Oksygenblekemiddel - en sikrere, mindre toksisk alternativ til klor - vil eliminere formen og dens sporer fra betongen. Løs opp 1 kopp oksygen blekemiddel i en gallon av varmt vann. Skrubbe mold av betongen med en myk-stritter kratt pensel mettet i oksygen blekemiddel blandingen. Etter at du har fjernet alle spor av mugg, skyll blandingen av betong med en vannslange.

Mineral Spirits


Et løsemiddel vanligvis brukt som malingstynner, vil white spirit fjerne en rekke flekker fra betong inkludert tjære og maling. White spirit er en brennbar væske som du må holde seg borte fra åpen ild og gnister. Før du bruker white spirit for å fjerne tjære eller maling fra betong, sette på et par gummihansker og skrape så mye maling og tjære av overflaten som du kan med en malingsskrape. Skrubb rester tjære eller male med en nylon kratt pensel dyppet i white spirit. Skyll betong rent med en vannslange.

Muriatic syre


En mineralsyre avledet fra hydrogenklorid, er saltsyre en farlig væske som du bør bare bruke som en siste utvei. Syren - samt tilhørende røyk - kan skade en rekke elementer inkludert metall. Videre kan puste i røyk skade nese, hals og lunger mens selve syren vil brenne huden. Før du bruker muriatic syre, slitasje riktig sikkerhetsutstyr antrekk som kraftige arbeidshansker, langermet skjorte og bukser. Hell 5-prosent saltsyre - tilgjengelig hjemme forbedring sentre - direkte på olje- og fettflekker og begynne å skrubbe kraftig med en gammel kost. Når du har fjernet flekker, skyll betongen med en vannslange.