Hovudside

Ved å plante tomater i Phoenix

by Walther

Ved å plante tomater i Phoenix

Hjem gartnere rundt om i landet vokse tomater i sine grønnsakshager. I Phoenix, Arizona, året rundt sol og varme tillate tomat hager å blomstre om våren og høsten.

Tidsramme


Starte tomater fra frø innendørs i desember slik at transplantasjon er klar for utendørs planting etter trusselen om frost passerer - vanligvis ved midten av februar i Phoenix. Starte en annen sønn skuffen innendørs om sommeren for transplantasjon i september. Plante frø i godt gjødslet jord og plassere dem i nærheten av et vindu, hvor de vil motta sollys hele dagen.

Typer


Siden Phoenixs varme sommertemperaturer kan begynne i april og varer ut september, tidlig modning tomat varianter er et godt valg for å få mest mulig ut av din avling. Velge sorter som modnes i 70 dager eller færre, slik som Early Girl og kjendis.

Advarsel


Tomat frukt vil vanligvis ikke satt i temperaturer over 95 grader Fahrenheit. Selv om plantene blomstrer, kan de høye temperaturene gjør dem sterile. Det samme gjelder for paprika, en nær slektning av tomat.

Betraktninger


Gir skygge for tomater som sommeren nærmer seg for å unngå solbrent frukt. Plante hagen din nærheten av et tre eller bruke en parasoll for å beskytte plantene mot ettermiddagssolen.