Hvordan å plukke Persimmons


Hvordan å plukke Persimmons

Persimmon trær produsere frukt som ligner på en litt flat tomat. Treet vokser best i klima hvor temperaturen holder seg over 10 grader Fahrenheit, som kaldere temperaturer skade eller drepe den persimmon. Fruktene utvikles fra blomster som blomstrer i slutten av våren og forsommeren, og de er klare for innhøsting i høst. Persimmons har en litt snerpende ennå søt smak, ligner en aprikos. Frukten blåmerker lett, så det er viktig å høste dem riktig for å unngå skader.

Bruksanvisning


•  Inspiser persimmons daglig tidlig i høst. Begynne å plukke når frukten utvikler sin fulle oransje farge, men før det myker fullt. Harde persimmons modnes av treet så lenge de nå sitt fulle moden farge.

•  Støtt bunnen av persimmon med en hånd og kuttet stammen fra treet grenen med en liten saks. Unngå å trekke eller vri frukt, som persimmons blåmerke enkelt og bør bare bli kuttet fra treet.

•  Skjær stammen så nær frukten som mulig uten å fjerne spindelen helt. Stammen og små blader på toppen av frukten, kalt beger, beskytte frukten fra bakterier som forårsaker råte og bør forbli intakt inntil persimmon brukes.

•  Oppbevar høstet persimmons i kjøleskap i to til tre uker. Ferdig modner frukten i romtemperatur i to til tre dager før man spiser frukten.

Tips og advarsler


  • Speed ​​persimmon modning ved å plassere frukt i en papirpose med en moden banan eller eple. Gassen som produseres av eple eller banan hjelper persimmon modnes i løpet av én til to dager. Fullt moden persimmons myke og kjøttet gir litt under lett press.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler