Hovudside

Hvordan sammenligne Steam Støvsugere

by Walther

Hvordan sammenligne Steam Støvsugere

Damp støvsugere bruker en kombinasjon av vakuum sug og varm damp rengjøring for å trekke ut skitt og rusk fra teppet. De kan brukes på gulv også, men damp rengjøring kan strek eller skade gulv, avhengig av materialet. Det finnes en rekke ulike alternativer og funksjoner som er tilgjengelige på damp støvsugere.

Bruksanvisning


•  Undersøk prisene på de ulike modeller for å bestemme hvilke som er innenfor din prisklasse. Når du vet hvilke modeller du har råd, kan du få mer spesifikk med de enkelte funksjonene.

•  Undersøk størrelsen av tankene i vakuum. Mindre enheter kan være greit for mindre tjenester og leiligheter, men hus og andre steder med mer areal vil kreve større lagringsplass for både rusk vakuum plukker opp og vannet systemet bruker for damp rengjøring. En 50-oz. vanntank vil vare omtrent en time for damp rengjøring.

•  Kontroll materialene maskinen er laget av. Metalldelene vil vanligvis holde seg lenger enn plast, men de kan være mer kostbare. Sjekk slangene for å se om de ser solid eller synes skjør og ser også hvor lenge de er.

•  Sammenlign vedleggene at maskinen kommer med. Du må kanskje mindre vedlegg for gardiner og spesialiserte deler av ditt hjem, og noen modeller kan ikke være i stand til å imøtekomme det.

•  Se om maskinen kommer med en instruksjonsvideo. Damp støvsugere kan være komplisert, og mange opplever video instruksjon mer nyttig enn den tradisjonelle manuelle.