Hovudside

Flax Seed vs Hemp Powder

by Walther

Flax Seed vs Hemp Powder

Linfrø og hamp pulver anvendes som diett-additiver. Begge kan legges til mat eller drikke å gi helse og ernæringsmessige fordeler.

Linfrø


Linfrø er ofte brukt til å forbedre og stimulere fordøyelses regularitet som et avføringsmiddel. Linfrø er rik på fiber og gunstig for å redusere kolesterol og såkalte "dårlige" low-density lipoproteiner forbundet med høyt blodtrykk og hjertesykdommer.

Hemp Powder


Hamp pulver er rik på protein og essensielle fettsyrer som produserer proteiner som hjelper til å styrke musklene. I motsetning til noen tro, mens hamp pulver er avledet fra Cannabis planten er det ikke psykoaktive og er i motsetning til den smokeable marihuana hamp plante som inneholder tetrahydrocannabinol og produserer en "høy".

Likheter


Både linfrø og hamp pulver er rike på omega-3 fettsyrer. Hver kan legges til varme eller kalde frokostblandinger, yoghurt eller bakt varer for kosttilskudd berikelse formål.

Forskjeller


Hamp pulver er rik på protein og stammer fra cannabis planten (Cannabis Sativa L). Linfrø er rik på fiber, og har det latinske navnet på Linum usitatissimum, som betyr "mest nyttig."