Hovudside

Hvordan få en rett linje når Maleri Innvendige vegger

by Walther

Hvordan få en rett linje når Maleri Innvendige vegger

Interiør gips dekker lett med fersk maling. Med nesten alle maleri ferdighetsnivå, og litt lommepenger, kan du forvandle en trist rom med ny farge. Men mens de fleste gips maleriet er grei, noen DIY malere kjøre inn i problemer med rette linjer. Hvis du arbeider rundt trim, veggbeslag eller en to-tonet design, trenger at kanten til å være rett og skarp. Heldigvis, hvis du bruker de riktige maleri materialer for jobben, prosessen trenger ikke å være så skremmende som det ser ut.

Bruksanvisning


•  Rengjør veggen med såpe, vann og en fille. Bare fukte fille. Du ønsker ikke å mette veggen. Skitt og støv gjør det vanskeligere for malerens tape for å holde seg på overflaten, og du vil ende opp med sloppier tapede linjer hvis du ikke rydde opp i overflaten. Vent på veggen tørke før du fortsetter.

•  Mål dine linjer ved hjelp av en linjal og målebånd. Lett markere linjene på veggen med en blyant. For store veggflater, måle linjene i to-fots intervaller, noe som sikrer en rett linje gjennom hvert trinn. Innhenting og bruk en stor linjal for å markere hele veggen på en gang er bare ikke praktisk.

•  Påfør malerens tape til kanten av linjen din karakterer. Stick tape på sakte, plasserer den rett langs blyantstrek. Hvis tapet linje uhell wobbles, unstick og riv av den shakily teipet området. Ikke prøv å skrelle opp båndet og deretter bruke det; en gang påført på en veggflate, mister båndet noe av sin adhesjon, og det vil ikke holde seg i tillegg.

•  Prime en umalt vegg med generelle formål latex primer. Primer hjelper forsegle fersk gips for bedre resultater. Påfør primer nær teipede linjer ved hjelp av en syntetisk bust pensel. Bruk en malingsrulle for enorme veggen områder hvor presisjon maleri er ikke viktig. For tidligere malte vegger, er primer ikke nødvendig, som du kan bruke ny maling over den gamle malingen. Men hjelper primer du dekke i færre lag hvis du kommer fra en mørk farge til en lys farge, eller vice versa. Mens priming er tidkrevende, det sparer tid i det lange løp for en drastisk endring av farge.

•  male veggen med interiør lateksmaling. Pensler hjelpe deg dekke nær teipede områder uten altfor mette veggen, mens en berg gjør kortere arbeid av store veggflater.

•  Påfør et andre strøk etter to timer hvis det er bare flekker på veggen.

•  Trekk av malerens tape etter en full 24 timer. Latex maling tørker å ta i mindre enn en time. Imidlertid vil malingen ikke fullt ut herdes i en hel dag. Tidlig malingsfjerning fører til sloppier linjer. Når du fjerner tapen etter en dag, finner du rett, rene linjer under.

•  Slett noen streif blyantmerker fra veggen ved hjelp av en vinyl viskelær.