Hovudside

Hvordan Flekk Formica Kjøkken Benkeplater

by Walther

En Formica benkeplate, mens holdbar, er ikke usårbar for riper og bulker fra bestikk, gryter og panner og andre daglige overgrep på kjøkkenet. Du kan forlenge levetiden til Formica countertop ved farging den - endre fargen vil skjule disse uregelmessighetene og skape et nytt utseende. Inngrepet er enkelt og krever noen forsyninger fra en jernvarehandel og noen verktøy som de fleste hjem allerede har tilgjengelig. Ingen spesiell sikkerhetsutstyr skal brukes når farging Formica benkeplate.

Bruksanvisning


•  Fjern alt fra overflaten av Formica benkeplate. Spray benkeplate med en husholdning rengjøring spray og tørk den av med en myk klut.

•  Skissere benkeplate med malerens tape. Tape plast presenning på utsiden av malerens tape på sidene, toppen og bunnen av benkeplate med maskeringstape.

•  Trykk på kanten av et stykke fine-sandpapir mot øvre venstre kanten av benken, inne i malerens tape disposisjon. Dra kanten av sandpapir over benken til den andre siden til du kommer til malerens tape. Tilbake til venstre side av benkeplate og gjenta denne prosedyren til grov opp hele overflaten på benken.

•  Påfør lakk tynnere til en myk klut. Tørk overflaten av benkeplate med klut for å fjerne støv og andre forurensninger som oppsto fra sliping. La lakken tynnere tørr for hvor lang tid som er angitt på instruksjonene på siden av boksen før du fortsetter.

•  Rør boks med epoxy maling med en tre røre pinne. Dypp penselen i epoxy maling. Trykk børsten mot øvre venstre kant av benken, inne i malerens tape. Male over benken til den andre siden, og stoppe når du kommer til malerens tape. Tilbake til venstre side av benkeplate og gjenta prosedyren til å male hele overflaten på benken. La malingen tørke for hvor lang tid som er angitt på instruksjonene på siden av boksen før du påfører et nytt strøk med maling.

•  Fjern strimler av plast presenning og malerens tape. Spray benkeplate med en husholdning rengjøring spray og tørk den av med en myk klut.

Tips og advarsler


  • Tilstrekkelig ventilasjon når farging benken er en nødvendighet.