Hovudside

Hvorfor blir mine Squash Planter Blooming Men ikke produserer?

by Walther

Hvorfor blir mine Squash Planter Blooming Men ikke produserer?

Squash er en av de eldste tamme avlinger. Den vokser fra vinstokker som sti langs bakken, med planter som produserer både mannlige og kvinnelige blomster. Bestøvning, enten av insekter eller mennesker, er nødvendig for å produsere frukt. Uten pollinering, blomster bare slippe og dø.

Blomst Kjennetegn


Blomster av planter i Cucurbita slekten er trompet-formet og vanligvis gul i fargen. Hunner, som er båret enkeltvis, har små saft, eller eggstokkene, på sine baser. Mannlige blomster, som tallmessig overlegen hunner, blir båret i klynger. Hvis frukt sett ikke skjer, er pollinering sannsynligvis ikke finner sted.

Hjelpe Pollinering


Hjelp pollinering prosessen ved å dyrke planter i nærheten av andre blomstrende arter som tiltrekker insekter, spesielt bier. Unngå sprøyting eller tørke av den med plantevernmidler i morgen og tidlig ettermiddag når pollinatorer er mest aktive. Hvis det er nødvendig, hånd pollinere med en bomullspinne eller liten pensel.

Andre årsaker


Selv om manglende bestøvning er den mest sannsynlige årsak til manglende frukt, kan små parasittiske ormer som kalles nematoder være problemet. For å finne ut, sjekk røtter for galls, som er små, avrundede vekster. Nematoder kan behandles med spesifikke plantevernmidler eller ved å installere nye planter i forskjellige hageområder.