Hovudside

Kan en Seal bli erstattet i Double Pane Windows?

by Walther

Kan en Seal bli erstattet i Double Pane Windows?

Dobbeltvinduer er energieffektive og kan senke oppvarming regninger betydelig over enkelt panelet vinduer. Dobbeltvinduer ikke trenger mye vedlikehold for å holde dem i god stand. Imidlertid tetningene rundt omkretsen av glasset kan, og gjør, mislykkes. Når det skjer, vil fuktighet inn mellom de to glassene. Lekkasjen vil forverres med tiden. Dessuten vil vinduene ikke være så energieffektiv som de en gang var.

Om Double Pane Windows


Dobbeltvinduer er konstruert med to lag med glass. De har enten et lag av luft eller gass - vanligvis argon eller krypton - mellom dem for å legge isolasjonsverdi. Glasset er hermetisk forseglet for å holde luften eller gassen inne, og fuktighet ute. Med den ekstra glass og isolasjon mellom, dobbeltvinduer utkonkurrere enkelt panelet vinduer. De reduserer varmetapet, samt varme som kommer inn i hjemmet ditt, noe som bidrar til lavere energikostnader.

Vanlige tegn The Seal har sviktet


Fuktighet mellom glasset av en dobbel rute vindu er et sikkert tegn forseglingen har sviktet. Vinduet kan se tåkete. Kondensasjonen som har dannet inneholder salter, mineraler og andre urenheter liggende igjen når fuktigheten. Over tid vil de skape en rest på bunnen av vinduet. Sammen kan kondensasjonen og residuet gjøre vinduet glasset vanskelig å se igjennom.

Årsaker til Seals å mislykkes


Solen varmer opp luft eller gass mellom rutene i vinduet og får den til å ekspandere. Deretter, når vinduet kjøler ned, trekker den seg. Denne repeterende oppvarming og kjøling forårsaker stress på sel, som til slutt vil føre til svikt. Andre grunner selene skal mislykkes er rengjøring av vinduene med sterke rengjøringsmidler. Noen tetningsmidler og maling kan også forverres dem. Alder er en annen gjerningsmann.

Kan Seals byttes?


Du kan ikke ordentlig reparere selene på en dobbel rute vindu selv. Den opprinnelige produsenten eller en profesjonell vindu selskapet trenger for å gjøre jobben. De har de nødvendige verktøy og materialer. Hvis du fjerner den skadede segl og erstatte den med drivning, vil vinduet være forseglet mot fuktighet. Imidlertid vil det lag av luft eller gass som opprinnelig var mellom de to rutene mangle. Det betyr at isolasjonsverdien av vinduet vil være mindre enn den bør være.