Hovudside

Slik installerer du et værbestandig Outlet til et Brick Eksteriør

by Walther

Slik installerer du et værbestandig Outlet til et Brick Eksteriør

Behovet for elektrisitet er ikke begrenset til innsiden av hjemmet ditt. Hvis du vil ha en klar kilde til elektrisk kraft for utendørs prosjekter og verktøy, eller for underholdende, kan det være lurt å legge til en stikkontakt til ditt hjem eksteriør. For å minimere faren for elektrisk støt, er det viktig at utvendige utsalgssteder er værbestandig, og avhengig av hvilken type utvendig du har, vil det være ulike metoder som benyttes når du installerer det nye uttaket.

Bruksanvisning


•  Finn et interiør stikkontakt som korresponderer med plasseringen på ytterveggen der du ønsker å installere utvendig stikkontakt. Slå på strømmen til kretsen av på hjemmets strømbryterpanelet.

•  Ta av dekselet for interiør utløp. Ta ut skruene på toppen og bunnen av eksisterende uttak og trekk den ut av esken. Løsne skruene på siden av stikkontakten og sette i stikkontakten til side. Løsne skruene som holder uttaksboksen til veggen stud og trekk boksen ut av veggen.

•  Bor en 3/4-tommers hull gjennom ytterveggen fra innsiden og ut, ved hjelp av en slagbormaskin med en karbid spiss bit.

•  Plasser en værbestandig utvendig sump på ytterveggen, fôr opp hullet i veggen med åpningen på baksiden av boksen. Merk plasseringen av boksens festeskruehullene på veggen med en blyant. Bore grunne 1/8-tommers hull i veggen på den merkede posisjonen. Stille opp boksen med hullene og fest den til veggen med mur skruer.

•  Før en lengde av 14-2 elektrisk kabel inn i hullet i veggen fra utsiden. Trekk den ut åpningen inne i hjemmet. Mate kabelen inn i åpningen på baksiden av uttaksboksen du fjernet tidligere. Monter uttaksboksen.

•  Ta tre inches av isolasjon fra slutten av kabelen inne i huset med wire strippere. Fjern 1/2 tomme av isolasjon fra de svarte og hvite ledningene inne i kabelen. Pakk de avisolerte endene av den gamle kabelen rundt de nedre skruene på siden av uttaket og den nye kabelen kabelendene rundt de øvre skruene på siden av uttaket. Matche hvitt til sølv og svart til messing. Stramme skruene.

•  Sett i hjemmet utløp tilbake til uttaksboksen og fest med sine skruer.

•  Skjær kabelenden på den ytre ende på samme måte man benyttet tidligere innsiden. Fest trådendene til det nye uttaket og installere uttak i boksen. Plasser en vær vanntett belegg på utsiden boksen.

Tips og advarsler


  • Ikke forsøk å jobbe på live elektriske kretser.