Hovudside

Hvordan legge ved en Window Planter Box

by Walther

En planter boks festet under et vindu fungerer som en bærbar beholder hage som legger naturlig farge, duft og skjønnhet til plass. Ikke bare er det planter velkommen av innbyggerne i huset, gir det vakker utsikt for folk på gaten og tiltrekker flagrende fugler og sommerfugler til området. Avhengig av personlige preferanser, vokser en rekke høye og etterfølgende blomstrende planter i vinduet boksen eller komme opp med et tema og plante tilsvarende.

Bruksanvisning


•  Kjør en elektrisk eller magnetisk stud finder på veggen under vinduet for å finne stenderne, som vanligvis er under hvert hjørne av vinduet og langs midten. Markere stud steder på veggen med en blyant. Overfør steder til forsiden av vinduet der du vil montere planter-boksen.

•  Mål bredden av vinduskarmen for å bestemme dets sentrum. Markere midtpunktet i vinduskarmen. Også måle og markere midten av planter-boksen og langs øvre kant på baksiden av boksen.

•  Løft opp planter boksen under vinduskarmen slik at midtmerket på baksiden faller direkte på midtmerket av rammen. Dette stedet hvor de to merkene lapper er det punktet hvor du vil henge planter boksen. Også strekke de to pinnemerker på hver side av vinduskarmen til hjørnene av planteboksen.

•  Trekk de tre merkene fra den øvre bakkant av planter boksen ned til midten. Bor et pilot hull gjennom hver mark langs baksiden av boksen.

•  Hev planter boksen under vinduskarmen og overføre merkene over ytterkledning. Sett en spiss blyant gjennom et pilothull i planter og markere stedet der tuppen faller på veggen. Gjenta denne prosedyren for hver pilothull før du senker planter. Ideelt sett bør de tre blyantmerker lapper de tre stud merkene. Bor et pilot hull gjennom hvert merke på den glidende.

•  Marker stedene langs baksiden av planter-boksen for dekorative tre parentes. Du trenger to braketter for vinduer opp til 46 inches bredt, og tre braketter for større vinduer. Sørg for at toppen av brak av doble hang eller skyve vinduer faller en tomme under terskel, mens toppen av braketter for vinduer som svinger ut høsten 6 inches under terskel. Lim de tre brakettene til de oppmerkede plassene på baksiden av planter-boksen.

•  Hev planter mot veggen og fest den med 3/8 tommers skiver og bolter. Bruk en skiftenøkkel til å stramme hver bolt for å feste planter-boksen.

Tips og advarsler


  • Mål bredden av vinduet, slik at du bruker en planter rute som er den samme måling.