Hovudside

Slik installerer en fotoelektrisk sensor på en Outdoor Lys

by Walther

Utendørs belysning selges hjemme forbedring butikkene noen ganger kommer med statister som sensorer som fanger opp bevegelse eller slå på lysene i skumringen. Disse innebygde sensorer spare deg bryet med å huske å skru lyset av og på og gi deg fred i sinnet med litt ekstra belysning og sikkerhet i hjemmet. Hvis din utendørs belysning ikke er utstyrt med en optisk sensor for å slå på lysene på om natten og i morgen, kan du plukke opp på et hjem forbedring butikken og installere det på egen hånd uten ledninger eller større elektrisk arbeid.

Bruksanvisning


•  Vipp bryteren for å slå lyset av. Du trenger ikke å koble fra tjenesten, men det hjelper å ikke brenne hånden på pære.

•  Få på plass, slik at du kan få tilgang til hvor lyspæren sitter. Bruke skrutrekker eller tang, åpne kabinettet og fjern lyspæren.

•  Ta sensoren ut av emballasjen og sett den inn i lyset, skru den inn som en lyspære. Sørg for at du skru den i tett med sensoren vendt ut slik at den kan oppdage lyset.

•  Skru inn din lyspære.

•  Sett på boliger for pæren. Din pære kanskje ikke passer fordi sensoren opptar mellom 1/4 til 1/2 tommer mellom den opprinnelige kontakten og bunnen av pæren. Hvis du finner ut at du ikke kan montere huset til lampen, må du kjøpe en pære som er mindre i størrelse (men ikke nødvendigvis i wattstyrke).