Hovudside

Picket Fence Bygge Retningslinjer

by Walther

Picket Fence Bygge Retningslinjer

Spissede gjerder ikke bare gi funksjon og fortauskant appell til et hjem, men de har lenge stått som et symbol på den ideelle amerikanske liv. En godt bygget stakittgjerde kan forskjønne et hjem verft, definere og sikre eiendom linjer, og holde dyr og barn trygt. Bygge et gjerde fra scratch tar en betydelig mengde arbeid, men å følge noen enkle retningslinjer vil gjøre det vel verdt innsatsen.

Wood


For holdbarhet og mindre vedlikehold, velg en råte-motstandsdyktig tre av sypress, rød eller hvit seder eller trykkimpregnert furu. Hvis prisen er et problem, kan tre paller skal anskaffes gratis fra lumberyards, fabrikker eller møbler butikker, demontert og brukt til stakittgjerde. Spør lederen før du tar dem.

Behandling


Det er mye lettere å male, beis eller bevare de tre spissede og innlegg før montering. For en mer langvarig maling jobb, bruke en primer først.

Sørg for å trimme gjerdestolpene til et pyramidepunkt eller en skrå, slik at de vil kaste regn. I tillegg kan de være avrundet eller belagt med dekorative metall eller kobber cap.

Innlegg Holes


Hvis bakken er for vanskelig for å grave et innlegg hull, prøve å grave et grunt hull, fyll den opp med vann, og la det sitte over natten. Den neste dag, vil bakken være mykere og betydelig lettere å grave.

Grave et hull for første enden poste 30 inches dyp og 12 inches i diameter. Måke et par inches av grus eller steiner inn i hullet og plassere innlegget, pakking seks inches av ekstra stein rundt det for stabilitet. Sjekk at det er nivået. Gjenta for den andre enden innlegg, så gjør det samme for de resterende innlegg.

Legg betong i etapper, stamping det ned etter hvert lag. Fyll hullet en tomme høy, og ved hjelp av en sparkel, skråning betongen vekk fra treet. Gjenta med de andre innleggene, og la den konkrete kur i 24 til 48 timer.

Fence Rails


De forhånds målt og kuttet gjerde rails skal være i flukt med slutt innlegg og møtes i sentrum av de mellomliggende innlegg. Fest bunnskinnen med skruer tre inches av bakken, sjekke at det er nivået. Fest den øvre skinnen på samme måte.

Spissede


Spissede kan spisse, avrundet eller firkantet nær toppen av punktene. Plasser en picket på hver ende innlegg og i midten av hver mellomliggende innlegg, med bunnen om to inches av bakken. Mål avstanden mellom to tilstøtende innlegg og plass de spissede jevnt i mellom. Det er en god idé å bruke en spacer kutte riktig bredde. Kontroller at spissede er alle nivå før feste dem til både rails med treskruer.

Årlig Checkup


Etter gjerdet har vært oppe i et år, for å holde ut vann som kan føre til råte, caulk alle mellomrom mellom betongfundamenter og innleggene. I tillegg, sjekk for flassende maling og lakk før veden blir utsatt.