Hovudside

God Mulch for Almond Trees

by Walther

God Mulch for Almond Trees

Du kan vokse mandeltrær som en dekorativ eller i frukthagen for sine søte, næringsrike nøtter. Mandeltreet, Prunus Dulcis, tilhører Rosaceae plantefamilie sammen med epler, fersken, pærer, plommer og moreller. Mulching mandeltrær sparer fuktighet og undertrykker ugress. Velge en god mulch materiale avhenger av plasseringen og visuelle elementer ønsket.

Formålet med Mulch


Mandeltrær vokser best i varme, tørre klima og sandholdig jord med god drenering. Nakne jord mister vann raskt i disse klimaforhold. Spre et lag mulch over jord under mandeltrær å bremse fordampning. Mulching etter mandeltrær holder også ugress ned ved å hindre at ugressfrø fra spirende. Spre mulch i begynnelsen av våren eller i vekstsesongen og ta det til høsten når temperaturen synker og vått vær setter inn. Ifølge Virginia Cooperative Extension, markmus og andre gnagere lever under mulch lag, spesielt om vinteren.

Svart plast


Svart plast mulch er god mulch for mandeltrær. Ifølge Journal of Nematology, overflate svart plast mulch øker rot produksjon, øker jordtemperatur og reduserer skadelig nematode i jorda når det brukes i henhold til mandeltrær. Denne ikke-organisk mulch materiale brytes ikke ned over tid, og det er lett å sette seg ned og ta opp. Svart plast mulch er kostnadseffektiv og enkel å vedlikeholde, noe som gjør det godt egnet for kommersielt dyrket mandeltrær. I hjemmet landskapet, er svart plast ofte betraktet som skjemmende.

Organisk Mulch


Gode ​​organiske mulches for frukttrær, for eksempel mandeltrær, er grov og lys. Materialer som halm, flis, høy og bark fungerer godt. Flis og bark gi den beste visuelle effekten i landskapet. Halm og høy fungerer godt for mandeltrær i en frukthage eller i et område der det visuelle elementet er ikke viktig. Når jorddekking mandel trær med organisk materiale, spre sjiktet i en 4- til 6-fots diameter sirkel, men holde materialet 6 inches bort fra bunnen av bagasjerommet for å hindre mugg og råte.

Leve Mulch


Skape en levende mulch lag under mandeltrær og andre frukttrær. Regelmessig plen gress skaper en enda, visuelt behagelig bunndekke som bidrar til å beholde fuktighet og undertrykke uønskede ugress. Vokse gress rundt mandeltrær i landskapet eller i frukthagen. Holde gresset klippes regelmessig. The Virginia Cooperative Extension anbefaler å doble gjødsel for frukttrær når omgitt av plen gress. Gresset bruker noen næringsstoffer som kan forlate et mandeltre oppbrukt.