Hovudside

Slik installerer en Dayton Steel Under Sink

by Walther

Erstatte din nåværende vask med en Dayton stål undermount vask krever bestiller en vask som passer den aktuelle hullet i benken. Mål lengden og bredden på åpningen, og bestille en kompatibel Dayton stål oppvaskkum. Du vil trenge litt hjelp til å installere vasken, så noen må holde vasken på plass fra toppen av disken mens du installerer det under disken. Undermount synker er festet til benken ved hjelp av caulk og vask klipp.

Bruksanvisning


•  Gå under benkeplate med vask. Plasser sink opp til undersiden av benken. Spør din hjelper til å holde vasken på plass, bruker vasken er dreneringshull som håndtak. Vasken skal være sentrert på åpningen i benkeplate.

•  Trace rundt ytterkanten av vasken under benkeplate. Senk vasken fra benkeplate og fjerne det fra arbeidet ditt område.

•  Installer tre vask klipp på hver side av vasken åpning, med festeskruene 1/2 tommers utenfor ditt spor mark. Installer festeskruene gjennom klippene og inn i bunnen av benken med en stjerneskrutrekker. Bare skru til skruene halvveis, slik at klipsene å rotere fritt. Vasken klipp er enkle 3-tommers flat biter av metall.

•  Drei klemmene slik at de peker i samme retning som den tracing. Dette holder klipp ut av veien mens du installere vasken.

•  Påfør en perle av silikon caulk rundt toppen av vasken flens med en caulk pistol. Manøvrere vasken under benken, og igjen skyve den mot bunnen av benken. Spør din hjelper til å holde vasken på plass ovenfra.

•  Drei vasken klemmene, slik at en ende av hver er over vasken flens. Stram festeskruene med en stjerneskrutrekker. Fortsette å rotere og stramme alle vasken klipp rundt vasken. Dayton stål undermount vask nå er installert i benkeplate og er klar for avløp og en kran.

Tips og advarsler


  • Hvis du installerer en ny benkeplate, bruke malen som følger med vasken for å markere og kutte hull i benkeplate.
  • Legging med granitt eller stein benkeplater bør gjøres av en profesjonell.