Hovudside

Slik installerer Rolled Bamboo Fekting

by Walther

Slik installerer Rolled Bamboo Fekting

Rullet bambus fekting er laget av små bambus siv eller delt bambusrør som er knyttet sammen i ruller, typisk rundt 15 meter lang og seks meter høy. Som en raskt voksende plante, er bambus anses å være en miljøvennlig gjerdemateriale og en som forvitrer godt, foruten. Installere rullet bambus fekting er lett, spesielt hvis gjerdestolper er allerede installert. Hvis du trenger å installere gjerdestolpene i tillegg, vil det være en litt mer tidkrevende.

Bruksanvisning


•  Outline gjerdet kurs ved hjelp av murer streng og bruke kritt for å markere langs gjerdet hver 6 fot.

•  Dig en to-fots-dyp gjerdestolpe hull i hver 6-fots kritt mark ved hjelp av en post-hull digger. Manuelle post-hulls graveredskap, samt mekaniske legg hulls skruer, er tilgjengelig for utleie fra hagesentrene.

•  Sett inn en 8-fots stykke 4-by-4 trelast i hvert innlegg hull for gjerdestolpene. Hold nivået i stolpen, og juster til det er sant vertikalt. Tilbake besette stillingen hullet med jord, ved hjelp av en spade.

•  Rull ut bambus gjerdet roll bare til ca 5 inches og sette kanten av rullen mot ansiktet til den første gjerdestolpe. De resterende rull med gjerder skal rulles ut mot resten av innleggene.

•  Drive seks flat-head spiker gjennom bambus rulle inn i innlegget, en hver fot. Rull den fekting til neste post, trekk den stram og fest den med negler på den andre innlegget.

•  Fortsett langs gjerdet på denne måten. Hvis en rull med bambusgjerder går ut mellom innleggene, ikke prøv å bli med ruller midtveis. Skjær av enden av rullen på siste innlegg og starte en ny rull fra det innlegget for å sikre styrken av gjerdet ikke er svekket.

•  Skjær tre stykker av ledningen til rundt 30 inches hjelp avbitertang. Bøye ledningen inn i en "U" og dytte endene gjennom bambusgjerder rundt 3 inches fra toppen av det første innlegget. Vikle kabelen rundt innlegget tett og gjenta i midten av innlegget og 3 inches fra bunnen. Gjenta på alle gjenværende gjerdestolper for å sikre den rullet fekting er forsvarlig festet.