Hovudside

Slik holder Squirrels Off My fuglekasser

by Walther

Slik holder Squirrels Off My fuglekasser

Du har pyntet hagen med utallige fuglekasser, og de er fylt til randen med fersk sæd. Forventning mounts som den første fuglen oppdager rik høst i hagen din, og flyr av å fortelle sine venner. Men i stedet for å tiltrekke seg et kor av melodiøse sangfugler, de mobber nabolaget ekorn er neste til å komme med planer om å raide stash. Enten dine fuglekasser er permanent festet i hagen din eller i stand til å bli flyttet, er det noen grep du kan ta for å begrense frø forbruket til fuglene.

Bruksanvisning


•  Installer en fugl som mater designet spesielt for å holde ekorn ut. Noen av disse bruker kontrabalansert plastledeplater som vil lukke åpningene i materen når en tyngre dyr kommer til å mate. Andre brett har åpninger som er for små for ekorn og store fugler for å få tilgang til mat.

•  Flytt den eksisterende birdhouse til et sted som er vanskelig for ekorn å nå. Hengende materen fra en ledning minst 10 meter lang og minst åtte meter fra en trestamme eller annen struktur vil avskrekke mange ekorn. Som en ekstra avskrekkende mot ekorn skyve ned ledningen, string en tom 2 liter brus flaske med et hull boret i bunnen på ledningen over materen.

•  Endre type frø til å omfatte bare mat som fuglene liker. Frø som tiltrekker meste fugler og ikke ekorn inkluderer safflower frø, Nyjer tistel og hvit proso hirse frø.

•  Gi ekorn med sin egen arkmater. Slik at de lett tilgang til billig fôr som solsikkefrø eller peanøtter kan holde dem fra å spise all maten ment for fuglene.