Hovudside

Garage Door Opener Installasjon tips

by Walther

Garage Door Opener Installasjon tips

Garasjeportåpnere er tilgjengelig i tre hovedtyper. En kjededrevet åpneren opererer med en lang kjede som dreier seg om en aksel. Et beltedrevet åpneren er lik den kjededrift, ved hjelp av stillegående gummibelter. En skruedrevet åpneren opererer langs en gjengestang, uten behov for kjettinger eller belter. Installere en garasje døråpner er ikke vanskelig, og er ofte gjort av huseiere. Etter noen sikkerhetstips kan gjøre jobben enda enklere.

Før du installerer


Før du begynner installasjonen, at du har nok tid til å fullføre prosjektet. Unngå å la prosjektområdet uten tilsyn. Kontroller at alle delene er inkludert i døråpneren kit. En liste deler bør inkluderes med instruksjonene. Les gjennom instruksjonene for å få en oversikt over installasjonsprosessen. Samle alle nødvendige verktøy og en stige.

Inspisere Garage Door


En grundig sjekk av en eksisterende garasjeport hindrer frustrerende situasjoner senere.

Kontroll av døren kan også hindre potensiell skade på portåpneren etter installasjon. Åpne og lukke døren manuelt for å sørge for at rullene på døren fungerer som de skal, og sporene ikke er bøyd eller løs. Sjekk våren over garasjeporten. Hvis en fjær ser løs, få den sjekket ut av en profesjonell. Kontroller at fjærspenningen er korrekt innstilt ved å åpne garasjeporten omtrent halvveis, så gi slipp på døren. Hvis døren forblir åpen, er fjærspenningen riktig innstilt.

Installasjon Sikkerhet


Tunge garasjeporter kan falle ned og forårsake entrapment og skader. Arbeid med døren lukket eller rekvisitt døra hvis det er nødvendig. Torsjonsfjærer kan bli skadet og uncoil raskt. Selv om fjærene så OK under pre-installasjon sjekk, ikke prøv å justere fjærer uten hjelp av en profesjonell.

Elektrisitet er involvert i drift en garasje døråpner. Selve enheten opererer på elektrisitet, som gjør veggmontert opener knappen. Ikke koble garasjeporten åpning enhet til en stikkontakt før installasjonen er fullført. Dette inkluderer fullført feste en ledning fra enheten til stedet hvor åpneren knappen er plassert. Etter begge er installert, kan åpneren kobles til en jordet stikkontakt. Hvis en skjøteledning, bruk en godkjent ledning. Fest skjøteledning og åpneren knapp ledningen til taket av garasjen med plast-dekket stifter slik at ingen ledninger eller ledninger henger ned.

Bilde Electronic Eye


Gjør din døråpner så trygg som mulig. Et sett med to elektroniske øye sensorer bør inkluderes med en garasje døråpner. Sensorene er pålagt ved lov å hindre entrapment under en dør når det avsluttes. Posisjonere sensorene i nærheten av gulvet, og i flukt med hverandre. Dersom sensorene ikke ordentlig stoppe en garasjeport fra avsluttende når et objekt er plassert i tråd med sensorene, sensorene må flyttes. Hindre ulykker ved å sørge for sensorene er riktig montert og i orden før man vurderer portåpneren prosjektet ferdig.