Hovudside

Hva kjemikalier brukes i Utryddelse av kakerlakker?

by Walther

Hva kjemikalier brukes i Utryddelse av kakerlakker?

Kakerlakk er en hyppig gjest i mange hjem og kontorer, spesielt om sommeren. Mange selskaper i USA har spesialisert seg på utrydde kakerlakker, og mange kommersielle produkter er tilgjengelig for deg å bruke hjemme. Du kan utrydde kakerlakker ved hjelp av mekaniske feller, men siden de skjuler ofte bak møbler og hvitevarer, kjemikalier er mer effektiv. De samme typer av kjemikalier som påvirker alle de forskjellige typer kakerlakker.

Sulter eller uttørkende Kakerlakker


Kakerlakker er avhengig av vann og mat i deres miljø. Frata dem det, og de vil dø. Men det er lettere sagt enn gjort. Kakerlakker kan bli med på ekstremt lite næring. Hvis de kan migrere fra utryddelse område til et annet sted, sulter dem vil ikke fungere, siden de vil finne mat et annet sted. Du kan bruke dessicants som silikagel eller borsyre og overflate rengjøringsmidler å skape et miljø fritt for kakerlakk næring.

Fumigating Kakerlakker


En måte å utrydde kakerlakker er ved gassing, eller fumigating, dem. Mens gass penetrerer alle sprekker og hulrom der kakerlakker kan skjule, er den type gass du bruker for denne type utryddelse ekstremt giftig for mennesker også. Diazinon er en giftig gass som påvirker nervesystemet både hos mennesker og insekter, i hovedsak gjør nervene slutte å sende signaler. Aluminium og magnesium fosfid skape fosfid gass, som også påvirker nervesystemet. Bare fagfolk bør bruke gass for kakerlakk utryddelse.

Biting Kakerlakker


Abamectin, fipronyl og indoxacarb er aktive ingrediensene i kakerlakk agn. De fungerer på samme måte: kakerlakk tar agnet, spiser det og blir forgiftet. De giftstoff er meget komplekse kjemikalier - inxoxacarb faktisk er (S) -metyl-7-klor-2,5-dihydro-2 - [[(metoksykarbonyl) [4- (trifluormetoksy] fenyl] amino] karbonyl] indeno [1,2- e [1,3,4] oksadiazin-4a (3H) -karboksylat.

Kontrollerende Cockroach Vekst


Kakerlakker gå gjennom en vekstsyklus hvor de utvikler fra egg til nymfe, deretter til voksne formen. Kakerlakker i hulder trinnet er følsomme for hydroprene, som er et kjemikalie som påvirker omdannelsen av insekter fra en livsstadium til et annet. Siden kakerlakker aldri nå den reproduktive fasen, de til slutt dø ut.