Hovudside

Hvordan Mix Mørtel til Patch en vegg

by Walther

Hvordan Mix Mørtel til Patch en vegg

Sement vegger i hus, garasjer, boder og hager gir robuste og sikre støtte, og de vare i mange år. De tåler vind, vann og snø, og de hjelper til stabil temperatur inne i strukturen. Selv vegger slites ned over tid, men med sprekker, chips og diverse skader. Hold vegger sunn og stabil med konsekvent vedlikehold og patching. Hvis du patching av en sprekk eller en chip, bland tykk mørtel for styrke og lett program.

Bruksanvisning


•  Lag din egen mørtel mix for større kontroll og stabilitet. Legg en del hurtigs betong til 2 deler bot eller murverk sand i en unnværes bøtte. Quick-sette konkrete sett raskt og gjør påføringen enklere, men det bruker også betyr at du må jobbe raskere.

•  Tilsett en liten mengde vann til blandingen og røre. Tilsett mer vann og rør igjen. Fortsett denne prosessen til mørtelen når en havremel-lignende konsistens. Legge for mye vann for fort resulterer i rennende, ubrukelig mørtel.

•  Bland grundig for å bryte opp biter av sand eller sement. Bruk rørepinnen til å rense tørt materiale ut av hjørnene i bøtte og bland dem inn i den våte mørtelen. Chunky mørtel ikke sprer seg godt.

Tips og advarsler


  • Hvis du arbeider med en utendørs vegg, vente på varmt og tørt vær. Betong og mørtel satt saktere på kjølige, fuktige dager.
  • Bruk en elektrisk drill og en røre vedlegg for større grupper av mørtel.