Hovudside

Hvordan legge til linker til en kjede-Link Fence

by Walther

Hvordan legge til linker til en kjede-Link Fence

Kjede-link gjerder tillate deg å skille områder uten å bruke dager å installere et tre eller vinyl gjerde. Den kjedeleddmaterialet består av bøyde tråder som er sammenvevet til å danne et solid materiale og suspen på gjerdestolper. Mens kjede-link stoff selges i standard lengder lange nok til å strekke mellom innleggene, kan du av og til trenger å koble to mindre biter for å legge til en link.

Bruksanvisning


•  Mål hvor mye du ønsker å legge til din kjede-link materiale på en annen strekning av materiale, ved hjelp av et målebånd. Lag et merke på det punktet, ved hjelp av en markør.

•  Løsne tråd knokene på toppen og bunnen av gjerdet materialet på det stedet der du har gjort ditt preg, med tang.

•  Grab ugjort enden av wire og vri den mot klokken o fjerne den fra materialet. En gang at ledningen er tatt ut, vil kjedeleddet materialet deles i to.

•  Plasser den målte stykke ved siden slutten av kjede-link materialet du ønsker å legge det til. Sjekk at de to deler av materialet er riktig justert. Når den ene siden har en full diamant på enden, bør den andre har en halv-diamant, og vice-versa. Hvis ikke, fjerne ende ledning fra den målte stykke.

•  Sett den ene av de overflødige deler av ledningen gjennom hjørnet av første fulle diamant, uansett hvilken side som skjer for å være på. Træ tråden opp materialet, går fra diamant til diamant og krysser over mellom materialstykkene hver gang. Når du får ledningen hele veien til toppen, bruke tang for å krympe den enden av ledningen på toppen og bunnen, og skaper en knoke slik at ledningen vil holde seg på plass.