Hovudside

Hvordan få Grease Off the Wall før maling

by Walther

Hvordan få Grease Off the Wall før maling

Påføre et nytt strøk med maling kan være en god måte å legge til nytt liv til et rom i en bolig. Før du påfører som strøk med maling, er det ofte nødvendig å ta opp den eksisterende maling eller vegg for å gjøre mindre reparasjoner eller fjerne stoffer som kan forstyrre den nye malingen fester ordentlig. Grease sprut er en vanlig foreteelse på vegger rundt komfyrtopp på kjøkkenet. Før maling et område som dette, er det nødvendig å fjerne fett.

Bruksanvisning


•  Tørk av overflødig fett fra veggen med en fille. Fjern så mye av overflødig fett som mulig før du prøver å rense området.

•  Hell en liten mengde hvit eddik på en fille. Klatt fett området på veggen med eddik og tillate eddik for å trenge inn i fettet. Tørk av fett bort med en fille eller bruke mer eddik til fett sted hvis det er nødvendig.

•  Tilsett noen dråper flytende oppvaskmiddel til en beholder, og deretter legge vann. Bland vaskemiddel og vann som container fyll.

•  Dypp en fille inn i såpevann og bearbeid fett sted på veggen. Fortsette å arbeide på såpevann inn i fett før det bryter ned og utgivelser. Tørk av fett vekk med fille.

•  Spray en liten mengde væske avfettingsmiddel på en fille. Klatt fett flekken for å tvinge avfettingsmiddel inn i flekken. La avfettingsmiddel å trenge inn i fett i noen minutter og tørk bort.

Tips og advarsler


  • Vurdere å bruke et flytende oppvaskmiddel designet spesielt for å bryte ned fett.