Hovudside

Hvordan fikse Kitchen Sink Lekkasjer

by Walther

Hvordan fikse Kitchen Sink Lekkasjer

Når du oppdager vann i kjøkkenvasken kabinett, det er en lekkasje enten i vasken renne kurv eller avløpsrøret tilkobling. Fikse en kjøkkenvask lekkasje krever reparasjon enten vasken avløp kurv eller avløpet linjen tilkoblinger. Identifisere kilden er nøkkelen til å fikse vasken. Tørke av rør og avløps kurv under vasken med et håndkle og fylle vasken med 6 inches av vann. Tillate vasken å renne mens du inspisere rør og avløp kurv for lekkasjen. Når du identifisere kilden, kan du fikse kjøkkenbenken og stoppe lekker.

Bruksanvisning


Sink Drain Basket


•  Løsne mutteren koble vasken avløp til vasken kurv med et par av slip joint tang. Løsne mutteren mellom "P" fellen og rett rør går til husveggen avløp. Koble vasken avløp fra vasken kurven og vri "P" felle til siden slik at du har fri tilgang til avløp kurv.

•  Vri den store mutteren som fester vasken renne kurv til vasken mot klokken med en rørtang. Fjern den store mutteren fra vasken avløp kurv og fjerne pappskiven og gummiskiven fra kurven.

•  Trykk på bunnen av kurven med en gummihammer for å løsne rørlegger er kitt mellom vask kurv flens og vasken. Gå til toppen av vasken og trekke ut i vasken avløp kurv. Rengjøre området rundt vasken hullet med en sparkel for å fjerne rest rørlegger er kitt.

•  Inspiser avløp kurv flens for skade eller rust. Flensen er den del av dreneringskurven som sitter på toppen av vasken hullet. Oftest, skjønt, avløp kurv lekkasjer oppstår på grunn av rørlegger er kitt segl sprekker. Hvis det er skade på avløps kurv, erstatte kurven med en ny. Hvis det ikke er noen skader på avløps kurv, skrape gammel rørlegger er kitt av bunnen av flensen med en sparkel.

•  Plasser en liten ball av rørlegger er kitt i hendene dine og rull den til en tynn tau. Plasser tau av rørlegger er kitt under flensen på avløpet kurv. Hvis du har metall drainpipes, pakk rørleggers tape rundt gjengene på vasken avløp kurv. Hvis drainpipes er PVC, er rørleggers tape ikke nødvendig.

•  Sett drenerings kurv i vasken hullet med gjengene peker nedover. Trykk ned for å feste avløps kurv i hullet. Spør en venn til å holde avløps kurv fast mens du går under vasken for å feste VVS. Skyv gummiskiven og papp skive over vasken kurv tråder. Hvis du bruker en ny vask kurv, bruke de nye skiver som kommer med kurven.

•  Tre store sikring mutter på avløps kurv før det er for hånd. Stram mutteren godt til vasken med rørtang. Stille opp vasken VVS rør under vasken kurv. Træ sikring mutter fra vasken avløp avløp til sluk kurv før det er for hånd. Vri mutteren ytterligere tre kvart omdreining med slip joint tang. Stram veggen avløp sikre mutter med slip joint tang.

Rørforbindelser


•  Stram forbindelse med et par slip joint tang og kjøre vann gjennom rørene igjen. Ofte, spesielt med PVC-rør, trenger bare mutteren innstramming. Hvis du fortsatt har en lekkasje, løsne forbindelsen og skyv mutteren bort fra røret tilkobling.

•  Fjern eventuelle gjenværende rørleggers tape fra rørgjenger hvis du har metallrør. Hvis du har PVC-rør, løsne det motsatte sikring for å tillate rørbevegelse.

•  Wrap ny rørlegger tape rundt rørgjenger på metallrør. Træ sikre mutteren tilbake over forbindelsen til det er for hånd. Vri mutteren ytterligere tre kvart omdreining med slip joint tang. Stram motsatt rør mutter med polygriptang hvis du har PVC-rør.

Tips og advarsler


  • Avløpskurver er tilgjengelig hjemme forbedring sentre.